To je to što me zanima!

NK Osijek čestitao Šukeru 56. rođendan. Navijači su bijesni

"Onaj tko je ovo pisao trebao bi odmah dobiti otkaz", "J**o vas on", "Sve za pare, Davore. Grad, ljude, obraz. Slavonce ponos pokreće. Nisi jedan od nas", samo su neki od komentara
Vidi originalni članak

Bivši napadač hrvatske reprezentacije i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza od 2012. do 2021., Davor Šuker, danas slavi 56. rođendan.

Čestitkama se pridružio i njegov matični klub Osijek, iz kojeg je sad već davne 1989. prešao u zagrebački Dinamo. Navijači "bijelo-plavih", najblaže rečeno, nisu zadovoljni idejom da se Šukeru čestita rođendan. 

KRAJ ZIMSKOG MERCATA Hajduk zadnji dan prijelaznog roka poslao reprezentativca u Sloveniju i doveo mladu nadu

Osijek čestitao Šukeru rođendan, navijači ih popljuvali

"Davoru Šukeru želimo sretan rođendan i sve najbolje", napisao je NK Osijek. Ubrzo su uslijedili negativni komentari.

"Onaj tko je ovo pisao trebao bi odmah dobiti otkaz", "J**o vas on", "Ne želimo (op.a., čestitati rođendan)", "Sve za pare, Davore. Grad, ljude, obraz. Slavonce ponos pokreće. Nisi jedan od nas", samo su neki od komentara.

POJAČANJE NA OPUS ARENI Osijek dovodi bivšeg dinamovca u zimskom prijelaznom roku?

Podsjetimo, Davor Šuker se rodio 1968. u Osijeku, a njegova obitelj potječe iz Livna. Nogometnu karijeru započeo je 1984. u rodnom gradu, igrajući za Osijek do 1989. Za svoj matični klub odigrao je 91 ligašku utakmicu i zabio 40 golova. 

Spomenimo da se bura u Osijeku podigla i 2008. nakon što je Šuker postao počasni građanin Osijeka. U centru Osijeka tada je osvanuo grafit "Davor Šuker je jedino rođen u Osijeku. Ništa više!".

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pobotchnick Leeyoobo 01.01.2024.

    Da im se vrati i donese nešto love brzo bi prestali o tom njihovom ponosu. Kako su ono Bjelici šarali mural pa za par mjeseci naš Neno. Kirvaj navijači.

  • Pepkica 01.01.2024.

    Krelci praznoglavi!

  • Fritula 01.01.2024.

    Čestitajte ili šutite. Šta se uvijek bunite? Pokreće vas ponos, moš mislit. Nosili ste Mamiću dres Osijeka. Ponos?

Komentiraj...
Vidi sve komentare