To je to što me zanima!

No Hazard, no party: Chelsea teško stradao na Old Traffordu

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu kao član udarne postave Franka Lamparda koji neće po dobrom pamtiti trenerski debi u Premiershipu
Vidi originalni članak

U prvom velikom derbiju nove sezone nogometaši Manchester Uniteda svladali su Chelsea s 4-0 (1-0) pred svojim navijačima na Old Traffordu, čime je kompletirano prvo kolo engleske Premier lige.

Vodeći pogodak za domaću momčad postigao je Marcus Rashford iz kaznenog udarca u 18. minuti. Odluka o pobjedniku pala je u razmaku od dvije minute drugog dijela. Prvo je u 65. minuti Anthony Martial zabio za 2-0, a potom je u 67. minuti Rashford svojim drugim golom povećao prednost domaćih na 3-0.

Kovačiću svih 90 minuta

Konačnih 4-0 postavio je Daniel James u 81. minuti, iako je njegov udarac skrenuo Emerson i prevario svog vratara Kepu.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu kao član udarne postave Franka Lamparda koji neće po dobrom pamtiti trenerski debi u Premiershipu.

U ranijem poslijepodnevnom terminu nogometaši Arsenala pobjedom 1-0 (0-0) na gostovanju u Newcastleu započeli su novu sezonu, dok su Leicester i Wolverhampton odigrali utakmicu bez pogodaka. Jedini strijelac za 'topnike' na St. James Parku bio je Pierre-Emerick Aubameyang u 58. minuti. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 48

  • danko1471991 12.08.2019.

    Ljudi nemojte se odmah početi zanositi s MU jer ova pobjeda otkriva samo činjenicu koliko je Chelsea očajna ekipa bez Hazarda, a ne snagu MU... bas naprotiv, MU nije ništa bolji samo se to jučer nije vidjelo... MC i Liverpool su daleko najjači i borit će se za ligu, pojačani Arsenal i Tottenham imaju po meni bolju ekipu od MU sto će se i dokazati... mislim da će Lampard biti prvi trener koji će frknuti s klupe u premier ligi...

  • mestar 12.08.2019.

    Man U ima dobrih nekolko mladih igraca, ali to nije dovoljno za vrh. Da su poslije Van Gaala doveli trenera drugacijeg tipa od bunkerinha, do sad bi imali solidnu ekipu pa bi konkurirali za vrh, ovako im je uspjeh cetvrto mjesto, jer kako vidim i ti koji su vecinom na zacelju igraju dobar nogomet i imaju dobre iskusne trenere.

  • čoviksjuga 11.08.2019.

    Suci ponovno sude kao u najboljim danima sir Alexa !

Komentiraj...
Vidi sve komentare