To je to što me zanima!

Noel Gallagher o Kaki: Taj tip je totalna budaletina

Strastveni navijač Manchester Cityja, Noel Gallagher, na koncertu održanom u ponedjeljak u Milanu posvetio je pjesmu Milanovu nogometašu
Vidi originalni članak

Sljedeća pjesma ide za “signora Kaku”, izjavio je na milanskom koncertu britanski rocker te potom krenuo svirati dobropoznati rif jedne od Oasisovih najvećih uspješnica: "Don't look back in anger!" (Ne gledaj u prošlost s bijesom!).
Tema se sasvim jasno nadovezuje na Noelovu izjavu u nedjelju uvečer, kada je gostovao u poznatoj televizijskoj emisiji "Controcampo", koja se već desetak godina emitira na programu Italia 1.
- Što mislim o Kaki? Nakon svega tip mi se čini kao totalna budaletina. Možda će za tri godine plakati što nije došao k nama u Manchester City - izjavio je u svom bespoštednom stilu.
Gallagher i njegov brat, pjevač Liam, poznati su po zaljubljenosti u City, starijega i od lokalnog stanovništva poštovanijeg mančesterskog premierligaša, ali i po mržnji spram Manchester Uniteda. Obznanio je to Noel i ovaj put, pričajući o tome da mu je Alessandro Del Piero pravi prijatelj.
- Mogao bih Alexa nazvati velikim prijateljem. Mogao bih čak i Beckhama sad kad je u Milanu - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dell boy 04.02.2009.

    Kaka je pravi sportista, nema tih para za koje bi otisao negdje gdje mu se ne svidja

  • House 04.02.2009.

    Noel, TI si budala!!!!!!!!

  • user_29271 04.02.2009.

    boli nas kurac kaj ta pijana debilčina misli

Komentiraj...
Vidi sve komentare