To je to što me zanima!

Nogomet za prijateljstvo: U posjetu Fabijanu Komljenoviću

Promicanje važnosti bavljenja sportom od malih nogu te učenje djece i mladih nogometaša ljudskim i sportskim kvalitetama na terenu i izvan njega, spona su Nogometa za prijateljstvo i GNK-a Dinamo.
Vidi originalni članak

U sklopu događaja koji promiču vrijednosti projekta Nogomet za prijateljstvo, predstavnici hrvatskog tima predstavili su projekt Fabijanu Komljenoviću, nekadašnjem igraču Dinama i hrvatske reprezentacije, a danas treneru mlađih pionira Dinama. 

Podijelivši s nogometnom legendom najvažnije vrijednosti Nogometa za prijateljstvo, kao što su predanost, jednakost, pravednost te zdrav stil života, mladi ambasador Ivan Omazić i mladi novinar Petar Raguž darovali su "hrvatskog Caniggiu" plavo-zelenom narukvicom prijateljstva. Plava vrpca narukvice simbolizira mirno nebo, a zelena vrpca simbolizira nogometno igralište, dostupno svima. 

GNK Dinamo je dugogodišnji partner ovog hvalevrijednog projekta čime podržava i razvija od najmlađih kategorija Nogometne škole fair play na terenu, poštivanje različitosti, poštivanje suigrača te protivničkih igrača kao i svih sportskih djelatnika. Također, kao i Nogomet za prijateljstvo, GNK Dinamo podržava i razvija stav da se uspjesi primaju s velikim veseljem, a na neuspjehe gleda kao na lekciju za poboljšanja individualne i momčadske igre. Promicanje važnosti bavljenja sportom od malih nogu te učenje djece i mladih nogometaša ljudskim i sportskim kvalitetama na terenu i izvan njega, spona su Nogometa za prijateljstvo i GNK-a Dinamo.

Završna  manifestacija projekta, koja će se održati početkom srpnja u Sankt Petersburgu, okupit će predstavnike nogometnih saveza, vodećih klubova i medija, brand ambasadore projekta i djecu - mlade nogometaše i novinare kao glavne sudionike najvećeg projekta ovog profila na svijetu, temeljenom na nogometu i promociji prijateljstva među različitim narodima i kulturama. 

Ovogodišnje izdanje projekta “Nogomet za prijateljstvo” - podržano od FIFA-e i UEFA-e - također predstavlja najljepšu moguću najavu za predstojeće FIFA Svjetsko prvenstvo u nogometu - Rusija 2018! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare