To je to što me zanima!

Nogometaš umislio da ga natjeravaju bijesni navijači

Sunderlandov igrač Grant Leadbitter jurio je 180 km/h misleći da ga ganjaju navijači Newcastlea, nakon što se iste večeri upustio u svađu s njima
Vidi originalni članak

Zbog prekoračenja brzine u svom BMW-u, Leadbitter je u utorak završio na sudu. Razlog jurnjave je pomalo nevjerojatan. Nakon što se jedne večeri "zakačio" s navijačima Newcastlea, inače ljutim protivnicima Sunderlanda, zaputio se svojim autom kući. Vozeći se nakon toga po mostu Tyneu, Leadbitter je odjednom postao uvjeren da ga na putu prema njegovom domu prati vozilo puno ''nabrijanih'' navijača Newcastlea spremnih izazvati ga na tučnjavu, koje je ''ubrzavalo kako je on obrzavao, te usporavalo kako je on usporavao''. Stoga je odlučio pojuriti kako bi pobjegao ''navijačima''.
- Srce mi je lupalo, bio sam uplašen i htio sam što prije stići kući - objasnio je sucu Leadbitter razloge svoje jurnjave.
No veznjak Sunderlanda grdo se prevario kad je saznao da je za upravljačem pratećeg auta sjedila ni manje ni više nego - policajka! Kada ga je dužnosnica zaustavila, Leadbitter se ispričavao. No tome mu nije pomoglo jer mu je sud oduzeo vozačku na dva tjedna i kaznio ga s 515 funti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.08.2009.

    ha,ha papčino lovu znaš uzet a potući se neznaš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare