To je to što me zanima!

Nogometaša Manchester Uniteda pustili iz pritvora

Mladić je pušten uz jamčevinu do 23. veljače sljedeće godine. Istraga se nastavlja, potvrdila je priču otočkih novina glasnogovornica policije
Vidi originalni članak

Johnatan Evans, mladi nogometaš Manchester Uniteda, više nije u pritvoru. Nakon što je uplatio jamčevinu, otišao je kući. Evans je uhićen u utorak zbog sumnji da je silovao jednu gošću na zabavi koju je nakon pobjede nad Liverpoolom organizirao Rio Ferdinand. Silovanje je prijavila 26-godišnjakinja, čiju je izjavu britanska policija uzela u srijedu. Tvrdi da je na spomenutoj zabavi napadnuta oko 4 sata ujutro.
- Mladić je pušten uz jamčevinu do 23. veljače sljedeće godine. Istraga se nastavlja - rekla je glasnogovornica policije u Manchesteru.
Kako su otkrili engelski mediji, tijekom zabave su nogometaši Uniteda potrošili gotovo nevjerojatnih milijun kuna! U Great John Street Hotel, u kojem noćenje stoji četiri tisuće kuna, nogometaši su pozvali stotinjak djevojaka. Božićni party završio je neslavno, no istraga će pokazati govori li istinu 26-godišnja tužiteljica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare