To je to što me zanima!

Nogometašu u nesreći poginula djevojka: Srce iznenada stalo...

Srčani problemi mučili su ju godinama. Zbog njih je čak dva puta već i bila na operacijskom stolu pod rukama kardiokirurga, a sada su bili razlog nesreće u kojoj je na kraju i preminula...
Vidi originalni članak

Melody Pasini (25), djevojka nogometaša Veleza, Ricarda Centuriona, poginula je u automobilskoj nesreći. Iako je pazila na njega dok je bio u karanteni, napustila je svoj dom u Lomasu iz nepoznatih razloga, a koje će otkriti istraga koja je u tijeku.  

Melody i Ricardo su bili zajedno četiri godine uz kratke prekide, a ona je ostala s njim i kroz teške trenutke u njegovoj karijeri.

ČEKAJU BEBU Ne mare za komentare: Sofija i Luka uživaju u kućnoj izolaciji

Nesreća se dogodila, prema pisanju španjolskih medija, uslijed srčanog udara koji je pretrpjela za vrijeme vožnje. Izgubila je kontrolu nad vozilom i udarila u parkirani automobil u blizini.

Srčani problemi mučili su je godinama, dvaput je bila i na operaciji,

Ovo je nova tragična vijest za argentinskog igrača koji je ranije u ožujku doživio i smrt svoje bake Yaye koja ga je podržavala od početka karijere. 

- Puno joj dugujem. Ona me uzela za ruku i odvela na testiranje u Racing. Navikao sam na nju, a ne na svoju majku na utakmicama - rekao je nogometaš nakon smrti bake. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Como no te voy a querer 30.03.2020.

    Eto vam vašeg boga, čovjeku u kratkom periodu umrla baka i sada cura, gdje je tu bog

  • 30.03.2020.

    Umrla od korona virusa 😉

  • meri96 30.03.2020.

    Djevojka majka baka. Niš ne kužim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare