To je to što me zanima!

Nogometne zvijezde kao klinci: Znate tko je na ovim fotkama?

Nekad su bili zaigrani klinci, a danas su nogometne zvijezde čije nastupe uživo gleda i po 100.000 ljudi. Biste li prepoznali ove igrače po fotkama iz djetinjstva?
Vidi originalni članak

Nogometaši kao klinci. Biste li mogli prepoznati najveće zvijezde današnjeg nogometa samo po fotkama iz djetinjstva? Neki se nisu previše promijenili, no neke bi teško prepoznali da nismo stavili fotografiju kako izgledaju danas... 

Na naslovnoj fotografiji su Gareth Bale i Mario Mandžukić. Veže ih to što su obojica počeli kao bekovi. Mandžu je trener u Marsoniji stavio na beka jer je bio najbrži, kasnije se Mario preselio u napad. Slično je bilo i s Baleom.

Čudo iz Nedeljanca

Dinamo je Marka Roga doveo iz Splita kao najskuplje pojačanje u klupskoj povijesti. "Modri" su za Roga platili pet milijuna eura, a dječak iz Nedeljanca nadomak Varaždina strelovito je pokazao zašto ga je Dinamo toliko platio. Dobio je šansu u reprezentaciji, a potom se javio Napoli o odveo ga u Serie A.

*ovo je najskuplje Dinamovo pojačanje u povijesti

Marko je imao nevjerojatan put od trećeligaškog igrača do najskupljeg igrača HNL-a i to u kratkom vremenu, a počeo je igrati sa šest godina u svom rodnom mjestu.

- Dok je bio u mlađim uzrastima, djed Ivan mu je za svaki gol davao po pet kuna. Poslije je djed govorio da je ‘premija’ bila deset kuna, ali sumnjam u to - rekao nam je nedavno Markov otac Dražen.

Mario Mandžukić

Evo i drugih fotki aktivnih i umirovljenih igrača iz ranog djetinjstva...

Gareth Bale

Xavi Hernandez

Luis Suarez

Steven Gerrard

Cristiano Ronaldo

Ronaldinho

Manuel Neuer

Leo Messi

Frank Lampard

Idi na 24sata

Komentari 38

  • kurdika 10.10.2016.

    Bale preti da poleti :D

  • 10.10.2016.

    po koji put ide objava članka ovog tipa? brojite vi to ili?

  • 10.10.2016.

    po koji put ide objava članka ovog tipa? brojite vi to ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare