To je to što me zanima!

Nogometni idol: Dado Pršo sa Zidaneom traži talente

Momčad nogometnih zvijezda odigrat će u Kanadi tri utakmice protiv igrača koji se uspiju probiti kroz nogometni show. Među zvijezdama je i Dado Pršo
Vidi originalni članak

Ako ste željni slave, a ujedno i talentirani, dođite u petak i zaigrajte sa Zinedineom Zidaneom! Tako glasi poziv mladim Kanađanima na prvi od tri trening-kampa kroz koje će oni najbolji završiti u kanadskoj 'all-star' momčadi. Na stadionu BMO Field u Torontu 25. svibnja ta će momčad igrati protiv svjetskih zvijezda predvođenih Zidaneom. U toj će momčadi biti i - Dado Pršo.
- Na ovo treba gledati kao na nogometnu verziju 'Američkog idola'. Sve što je potrebno je ponijeti kopačke, doći i pokazati što znaš - predstavio je projekt Anthony Huie, organizator dolaska europskih zvijezda u Kanadu.
- Uskoro odlazim u Europu dogovoriti se s još nekim europskim zvijezdama, privući ćemo ih još u ovaj projekt - dodao je Ahcene Adleani, domaćin događaja u Vancouveru. Osim u Torontu i Vancouveru, svjetske zvijezde gostovat će i u Montrealu. Uz Zidanea i Pršu, u toj će momčadi biti i Alessandro Costacurta, Franco Baresi, Gennaro Gattuso, Ludovic Giuly i Samuel Eto’o. S klupe će sve ove nogometne velikane voditi Talijan Arrigo Sacchi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mirni1 08.05.2009.

    čuo sam da kalinić putuje u kanadu

  • Pinturicchio 07.05.2009.

    automehanicar i Zizou xD ko ce to ic gledat ....

  • majmun66 07.05.2009.

    Prso,legendo

Komentiraj...
Vidi sve komentare