To je to što me zanima!

Nogometni 'minus i plus': Bilić je ponovno negativac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gluma hrvatskog izbornika u polufinalu SP-a '98. svrstana je među najveće grijehe u nogometu na listi The Suna. Englezi doista ne vole simulante...
Vidi originalni članak

Pad u šesnaestercu Celtica donio je gomilu problema našem Eduardu. Englezi mrze ono što zovu 'diving', gledatelji ne podnose igrače koji simuliraju, i Dudu je po brzom postupku doživio salvu ružnih kritika. Isto se nije dogodilo Wayneu Rooneyu, on je ipak miljenik nacije, ali jest Davidu Ngogu. Napadač Liverpoola je protiv Birminghama prilično loše simlirao penal. Sudac je nasjeo, ali javnost je Francuzu sjela na vrat.
Ali nije samo gluma problem, varalice svake vrste omražene su u Engleskoj. I zato je tiražni The Sun složio listu "zlih" nogometaša, stavio na nju petoricu igrača i pridodao im petoricu "pozitivaca". U posljednje je vrijeme na Otoku postalo posebno slatko prisjećati se i glume Slavena Bilića u polufinalu SP-a, kada je razljutio Laurenta Blanca. Naravno da je Bilić među "zlikovcima"...

DOBRI SPORTAŠI
PAOLO DI CANIO - Talijan je radio svakave gluposti, dizao desnicu u fašisticki pozdrav, ali protiv Evertona je pokazao velicinu. Golman Paul Gerrard je ozlijeden ležao na podu, Di Canio je mogao samo loptu gurnuti u gol, ali nije to ucinio. Uzeo je loptu u ruke i prekinuo igru.
ANDREJ ARŠAVIN - Sean Davis iz Portsmoutha je čisto uklizao, Arsenalov Rus pao i sudac Lee Mason pokazao je na bijelu točku. No Aršavin je brzo ustao i pokazao sucu da faula nije bilo. I sudac je pokazao na korner.
LEICESTER CITY - U utakmici FA kupa Nottingham Forest je vodio 1-0 u trenutku dok se igrač Leicestera Clive Clark srušio uslijed srčanog udara. Utakmica je prekinuta i ponovljena nekoliko dana kasnije. I odmah na početku igrači Leicestera su dopustili protivniku da im zabije gol, kako bi se rezultat vratio u stanje u kojem je bio u trenutku prekida.
GARY JOHNSON - Lee Johnson iz niželigaša Yeovila vraća je loptu protivniku nakon prekida, no ona je - ušla u gol. Njegov trener i otac Gary istoga je trenutka naredio momčadi da pusti Plymouthu da izjednači, što su ovi i učinili.
ROBBIE FOWLER - Napadač Liverpoola ušao je u šesnaesterac, golman Arsenala David Seaman je krenuo na njega i sudac je pokazao - penal. Ali Fowler je ustao i pošteno priznao da faula nije bilo.

LOŠI SPORTAŠI
DIEGO MARADONA - Listu su radili Englezi, naravno da 'božja ruka' mora biti na negativnom popisu. U cetvrtfinalu SP-a 1986. Maradona je rukom loptu ugurao u gol i izbacio Englesku iz natjecanja.
DIDA - Usred utakmice protiv Milana na Celtic Parku navijač Celtica je utrčao s tribina i bezazleno potapšao po leđima golmana Didu. A Brazilac je brzo reagirao i pao na pod kao da ga je metak pogodio. Kamere su lako otkrile ovu prevaru...
ROY CARROLL - Tottenhamov Pedro Mednes pucao je gotovo sa centra, no golman Manchester Uniteda ipak je nekako ispustio loptu. Prošla je liniju gotovo za metar, ali Carroll ju je svejedno izbio van i nastavio igrati. Prevario je suca, ništa od gola...
RIVALDO - Turčin Hakan Unsal ispucao je loptu, no onaj je slučajno pogodila Rivalda za nogu. Brazilac se teatralno bacio i, sav izmučen bolovima, primio se za - glavu. A nesretni turski nogometaš dobio je crveni karton.
SLAVEN BILIĆ - Naravno da Englezi nisu propustili spomenuti ni glumu aktualnog hrvatskog izbornika u polufinala SP-a 1998. Francuski kapetan Laurent Blanc nezasluženo je dobio crveni karton i morao propustiti finale.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zipzip 14.11.2009.

    Koji pokvarenjaci.Izrod nogometni.

  • chokyxxx 14.11.2009.

    ovo je već 15. članak u 24 sata o tim engleskim sranjima, okanite se ih više ko ih j**e -.-\'

  • Trollaš_me 13.11.2009.

    šteta kaj nisu uvrstili daniela de rosia, kad je prije 2 god u tekmi zabio rukom, a sudac je pokazao na centar. međutim, priznao je da je igrao rukom i gola nije bilo. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare