To je to što me zanima!

Nogometom protiv terorizma u Berlinu: Navijači impresionirali!

IMPRESIVNA AKCIJA Njihova tradicija je okupljanje na Badnjak na stadionu. S tim su počeli prije 13 godina kada se 89 navijača Uniona okupilo kako bi pjevali božićne pjesme. Danas ih je bilo oko 30 tisuća!
Vidi originalni članak

Navijači njemačkog drugoligaša Union Berlina u kojem igra naš Vukovarac Damir Kreilach, oduševili su cijelu nogometnu Europu svojom gestu.

Njihova tradicija je okupljanje na Badnjak na stadionu. S tim su počeli prije 13 godina kada se 89 navijača Uniona okupilo kako bi pjevali božićne pjesme. Danas ih je bilo skoro 30 tisuća!

Izuzev pjesme i plamena svijeća i upaljača, ovogodišnje se okupljanje razlikovalo od onih godinama unazad. Počelo je minutom šutnje čime se odala čast nastradalima u terorističkom činu Tunižanina Anisa Amrija. On je u njemačkoj prijestolnici kamionom usmrtio 12 ljudi i povrijedio još 50, da bi ga kasnije likvidirali u talijanskom Milanu.

'Budi jak Berlin' i 'nogometom protiv terorizma' glavne su parole ovogodišnjeg okupljanja na stadionu Uniona.

Pogledajte kako je taj spektakl izgledao.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • sena2 25.12.2016.

    Cinizam je dosegao vrhunac!Po Europi izgine jedan covjek zbog Europske i americke Politiker,svi se mole rade se ceremonije mjesec dana!Zbog iste politike ljudi,djeca,zene ginu u Siriji,Afganistanu,Turskoj,Africi...Spomene se kao usputna informaciju,duze traje reklama za old Spice..Nema molitvi,spustenih zastava,to su zohari za kulturne i civilizirane Eurpoljane..Eh covjece cudna li si biljka.. Sretan i Cestit Bozic svima katolicima dobrog i plemenitog srca!

  • brener 25.12.2016.

    Nevjerojatan je mentalni sklop današnjeg demaskuliniziranog zapadnjaka. Deseci tisuće odraslih muškaraca pjevaju pjesmice u nadi da će to odvratiti strane osvajače od silovanja njihovih žena i preuzimanja njihove države. Priroda je nemilosrdna prema slabim muškarcima. Oni nestaju a njihove žene preuzmu osvajači. Pjesmice nikad nisu zaustavile nikoga.

  • Donald Dack 25.12.2016.

    Šonje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare