To je to što me zanima!

"Norveški Drago Ćosić": Evo kako je slavio protiv Francuza

Daniel Høglund, komentator norveške televizije TV3, divljao je tijekom i nakon utakmice njegovih rukometaša s Francuskom nakon koje su izborili ulazak među 4
Vidi originalni članak

Nisu se samo Filip Brkić i Zlatko Saračević, komentatori RTL-a na rukometnom Euru u Poljskoj, sinoć veselili. Jedan od najluđih dana u povijesti rukometa obilježila je i pobjeda Norvežana nad favoriziranom Francuskom uz sjajan "nastup" Daniela Høglunda.

Komentator norveške televizije TV3 žestoko je navijao za svoje sunarodnjake koji su na parketu Tauron Arene u Krakowu iznenadili aktualne svjetske, europske i olimpijske prvake i pobjedom 29-24 potvrdili prvo mjesto u skupini I i plasman u polufinale.

Dok je Høglund vikao, gestikulirao, skakao, vrištao, njegov kolega Kristian Kjelling, nekadašnji reprezentativac Norveške, mirno je pratio pobjedu Norvežana. No nakon utakmice i on se ustao i zapljeskao bivšim suigračima. Pogledajte video...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nikluk20 29.01.2016.

    odličan je lik :P

  • murijak 29.01.2016.

    kraljina

  • --- DAVOR --- 29.01.2016.

    Ma naši Brkić i Saračević su legendarni nakon onih euforičnih izjava na kraju odn. pred kraj tekme. evolim kad vrišti komentator ko da je kraj svijeta kad zabijemo gl i kad pomislim da če sad hitna doć po njega,to iritira do bola. Ko npr kad gledam gol sa Brazilskih terena pa ovaj cijelu minutu vrišti gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllll!!! Samo kaj epilepsiju ne dobijem :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare