To je to što me zanima!

Norvežani su pobjeđivali plave i s Mandžukićem i Modrićem...

PAMTI SE BERGEN Brann je 2007. godine u Kupu Uefe pobijedio jaki Dinamo 2-1. Na klupi je bio Branko Ivanković, na terenu Modrić i Mandžukić. ‘Modri’ još nisu pobijedili Norvežane
Vidi originalni članak

Bez ikakvog uvijanja u celofan i nekih riječi koje bi mogle povrijediti bilo koga, Odd je vrlo dobra momčad. Mi smo skloni podcjenjivanju, gledali smo ih i analizirali njihovih pet-šest utakmica. Dobili smo vrlo dobar dojam o njima, rekao je Dinamov trener Mario Cvitanović.

Dinamo je pobijedio Odd u prijateljskoj utakmici u siječnju 2015. godine 4-0, ali Norvežane nikad nije pobijedio u natjecateljskim utakmicama. S Moldeom je dvaput remizirao prije dvije godine u Ligi prvaka i prošao je dalje zbog više postignutih golova u gostima, a pamti se i bolni poraz 2007. godine.

Tad je Dinamo s Brankom Ivankovićem na klupi te Lukom Modrićem i Marijem Mandžukićem na terenu izgubio 2-1 od Branna u skupini Kupa Uefe. “Modri” moraju biti na oprezu večeras protiv Norvežana.

- Bit ćemo oprezni, ali gajiti svoj stil igre. Pa vjerujem da ćemo se onda na kraju utakmice svi moći pogledati u oči. To je put kojim idemo od prvog dana, tako ćemo ići i dalje. Moramo se baviti nama i našom igrom - rekao je Cvitanović.

Dominik Livaković želi s Dinamom biti bolji nego prošle sezone.

- Strašno smo motivirani, lani smo izgubili oba trofeja, pa se sad želimo dokazati - kaže Livaković.

Dinamo i Odd igraju od 20.45 sati, prijenos je na HTV 1.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • žaba davi rodu 27.07.2017.

    Dinamo moze pobjedit samo hajduka a u evropi jedna mala nula

  • Josip Joe Milovich 27.07.2017.

    Što je sad, strah od 10. momčadi Norveške lige?

  • 27.07.2017.

    Znaju ti "ribari" igrati, sjetimo se Moldea, a i Celtic se jučer nije proslavio protiv Rosenborga

Komentiraj...
Vidi sve komentare