To je to što me zanima!

Nova fešta u Sinju! Ragbijaši osvojili Kup za dvostruku krunu

Punih 25 godina provedenih s ovim ljudima u ovom klubu nešto je najljepše što sam mogao poželjeti u životu. Poseban trenutak za mene i za naš klub, a sada idemo slaviti!, rekao je Ivica Jukić, koji je ovime završio karijeru
Vidi originalni članak

Nova ragbijaška fešta u Sinju! Prvi naslov prvaka u povijesti, osvojen prije tri tjedna, Sinjani su upotpunili dvostrukom krunom!

U uzbudljivom finalu Kupa, pred tisuću gledatelja na svom su SC "Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić" pobijedili su splitsku Nadu 17-14 (17-7) kao šlag na povijesnu sezonu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvih 15 minuta Nada je čak osam minuta imala dva igrača više jer Žigo je u desetoj dobio žuti karton, a kapetan Pavlović u 12. crveni. Nada je tu prednost iskoristila te povela 7-0 polaganjem Korduna i pretvaranjem Plazibata u 17. minuti.

Sinj je kaznenim skorom nakon žutog kartona Antića u 25. minuti smanjio, a Lerotić je pretvorio za 7-7. U 40. je minuti Lerotić pogodio kazneni udarac za 10-7, a u šestoj minuti nadoknade prvog poluvremena Majić je zabio, a Lerotić pretvorio za odvajanje na 17-7.

U drugom je poluvremenu Nada lovila zaostatak, ali uspjela je tek ublažiti poraz zgoditkom Šolića i pretvaranjem Plazibata u 72. minuti za konačnih 17-14.

Čast da podigne pehar pripala je Ivici Jukiću, koji je debitirao za Sinj 1998. godine, a ovaj je trenutak odabrao za kraj karijere.

- Punih 25 godina provedenih s ovim ljudima u ovom klubu nešto je najljepše što sam mogao poželjeti u životu. Poseban je ovo trenutak za mene i za naš klub, a sada idemo slaviti! Sinj može biti samo bolji u budućnosti, ovo su naše godine - rekao je Jukić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare