To je to što me zanima!

Nova kazna zbog baklji: Rijeka opet mora platiti 25.000 eura

Rijeka je drugi put kažnjena zbog bakljade na tribinama, ovaj put za utakmicu protiv Šerifa. Klub je već prije morao platiti 25 tisuća eura zbog baklji protiv Ferencvarosa
Vidi originalni članak

Kako prenosi Novi list, UEFA je kaznila Rijeku s 25 tisuća eura drugi put ove sezone. Problem su bile baklje uz koreografiju i grb Šerifa u posljednjem pretkolu Europske lige na Kantridi, a u Nyonu nisu sretni ni što na tribinama opet nisu bili označeni žuti koridori za prolaz navijača. 

S obzirom na to da je Rijeka već kažnjena s 25 tisuća eura zbog bakljade na susretu protiv Ferencvarosa, UEFA je sve bliže tome da za jednu domaću utakmicu u skupini zatvori dio tribina na Kantridi. 

Rijeka započinje europski nastup u četvrtak u gostima kod Standarda u Liegeu, prvu domaću utakmicu u skupini igra za dva tjedna protiv branitelja naslova, momčadi Seville. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • južnije tužnije 18.09.2014.

    nije se kažnjeno zbog baklji..........sramotno od ovog portala

  • TOVARCINA_1 17.09.2014.

    u europi nema nbakljadi!!!!!!!!! i treba to prestat!!! opet ce zatvorit cijeli zapad pa ce normalni ljudi sevillu gledat na max tv!!!!!!!!!!!!!! jeli to ok?

  • IgorIvošić 17.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare