To je to što me zanima!

Nova neugodnost u Splitu: Napali su Srđana Đokovića

Dvojica pijanih mladića u Splitu su vrijeđali oca Novaka Đokovića po nacionalnoj osnovi, a kada im je uzvratio, jedan od njih ga je i fizički napao
Vidi originalni članak

Dvojica pijanih mladića, Dino P. (29) i Marijo Š. (28) izvrijeđala su i skoro fizički napala Srđana Đokovića, oca srpskog tenisača Novaka. Srđana su napali u petak Spaladium areni, po završetku pojedinačnih Davis Cup mečeva. Vrijeđali su ga po nacionalnoj osnovi, a kada im je Srđan uzvratio, jedan od njih ga je pokušao fizički napasti. Bilo je potrebno sedam zaštitara da alkoholizirane i agresivne huligane zadrže do dolaska policijie. Mladići su tijekom meča također psovali i provocirali našeg Ivana Ljubičića. Marijo je u krvi imao 1,4, a Dino 1,2 promila alkohola. Kazneno su prijavljeni po Zakonu o suzbijanju nereda na sportskim natjecanjima, te im je zabranjen daljnji posjet turniru.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • otarnik 10.07.2010.

    To što je netko pijan pa vrijeđa treba duplo odgovarat i duplo bit kažnjen.Jesu li to ona dvojica što nas vode u europu svaka čast.

  • jethro_tuller 10.07.2010.

    dobro je ljubicic govorio...dovoljno je jedna ili dvije budale pa da se cijeli grad crveni od srama, a i meni je neugodno iako nisam iz splita.

  • danip 10.07.2010.

    ljudi moji rat je teško zaboravit.........ovo mi uopće nije čudno.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare