To je to što me zanima!

Nova proslava: Messi je golove posvetio djeci oboljeloj od raka

Argentinac je slavio 'crtajući' dvije crte ispod oka, a kasnije je otkriveno da je to bila posveta djeci koja boluju od raka i liječe se u bolnici Sant Joan de Deu
Vidi originalni članak

Leo Messi s dva je gola pomogao Barceloni da lakoćom preskoči utakmicu sa Sevillom i slavi 3-0, a osim golova i dobre igre, javnost je zaintrigirala nova Messijeva proslava golova.

Iako je godinama Leo slavio pogledom i prstima uperenim u nebo u čast svoje bake, prije mjesec dana slavio je simulacijom telefonskog poziva čime je golove posvetio nećaku. No sinoć je stigla nova vrsta proslave.

Argentinac je, uz posvetu baki, slavio i 'crtajući' dvije crte ispod oka, a kasnije je otkriveno da je to bila posveta djeci koja boluju od raka i liječe se u bolnici Sant Joan de Deu. Messi je i zaštitno lice kampanje '#ParaLosValientes', koja skuplja pomoć za teško bolesnu djecu.

I dok su rijetki zadnjeg desetljeća mogli odgovoriti na pitanje kako da Messi popravi svoju igru, izgleda da je on sam odgovor pronašao u - bradi! Naime, u srijedu je bradati Messi odigrao svoju 50. utakmicu za Argentinu i Barcelonu i zabio 51. gol! Od čega 43 za Barcu.

Imidž je promijenio na Copa Americi 2016., a posljednju utakmicu bez brade odigrao je baš protiv - Seville!

 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • ImePrezime11 08.04.2017.

    Mos misliti golove je posvetio Naravno lijepo jer ih se sjetio no ako cemo iskreno sta ima od toga Mozda i ima ako ta ista djeca saznaju za to to ce im biti sve u zivotu i nikada to nece zaboraviti ali ako ih se vec sjecas sto ih ne posjetis veliki messi ?????? Posjeti ih daj im koji eur to je tebi nista A ne na ovaj nacin Naravno lijepo je ali daj malo drugacije

  • stbbb 06.04.2017.

    BARCA je zakon,MESSI je zakon jednostavno najbolji su.Katalonija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 06.04.2017.

    Najdraži su mi ovi koji kažu, zašto im nije novac posvetio. Tko kaže da nije? Možda je dao novac al nije htio to iznijeti u medije da se promovira, kao što to većina radi, malo razmislite prije nego kažete takve gluposti. A samo zamislite koliko toj djeci znači to što im je on posvetio gol, možda čak više od tog novca koji je dao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare