To je to što me zanima!

Nova 'senzacija' iz Španjolske: Barca daje Raketu za Bellerina

Španjolski mediji javljaju kako Barcelona po svaku cijenu želi vratiti Hectora Bellerina. Za to bi im poslužio navodno i Ivan Rakitić kojeg bi poslali u Arsenal
Vidi originalni članak

Hector Bellerin velika je želja Barcelone za iduću sezonu. Odlaskom Dani Alvesa u Juventus na poziciji desnog boka ostala je rupa koju je trebao pokrpati Sergi Roberto. No Barcini stručnjaci nisu zadovoljni nasljednicima sjajnog Brazilca i na ljeto će krenuti u novu potragu.

Bellerin je s druge strane za Arsenal odigrao 36 utakmica ove sezone i jedan je od boljih igrača Topnika. Karijeru je započeo u katalonskom klubu, a Don Balon, španjolski list sklon senzacijama tvrdi kako bi se Barcelona zbog njegova povratka bila spremna odreći Rakitića, Gomesa i Turana. 

Navodno je Barcelona spremna pustiti svu trojicu igrača na Emirates samo kako bi se Bellerin vratio u klub u kojem je prošao nekoliko selekcija u omladinskoj školi.

Bellerinova vrijednost procjenjuje se na 25 milijuna eura, dok Rakitić sam vrijedi 45 milijuna eura te je nedavno potpisao novi ugovor s Barcelonom. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • realnost1110 04.05.2017.

    Tko god gleda arsenal zna koliko golovo su primili po njegovoj strani, a u zadnje vrijeme ni ta brzina ne dolazi do izrazaja zbog slabe tjelesne grade

  • micodusanovic 03.05.2017.

    Bellerin osim brzine ne posjeduje nikakvu igracku kvalitetu. Niti driblinga ni postave i taktike taj nema. Meni kao realovom navijacu bi bilo drago da ga dovedu jer bi na tom mjestu ostala tolika rupa da je to nevidjeno. Za ronalda dusu dalo.

  • Space Burek 03.05.2017.

    Arsenal ce mozda uzeti Ardu Turana za Bellerina ili samo €.

Komentiraj...
Vidi sve komentare