To je to što me zanima!

Novak Đoković je prepilio sve rekete nakon poraza na OI-ju

Pilio je sve rekete. Kada me vidio, rekao mi je: "Vlade, oprosti mi!" Odgovorio sam mu da se on nema što ispričavati, ispričao je srbijanskim medijima Vlade Divac...
Vidi originalni članak

Ručnom je pilom Novak Đoković prepilio sve svoje rekete nakon što je od argentinskog tenisača Juana Martina del Potra izgubio meč za olimpijsku broncu u Londonu.

Srbijanskim je medijima informaciju otkrio predsjednik tamošnjega olimpijskog odbora Vlade Divac, koji i dalje ponajboljega svjetskog tenisača mora braniti od žestokog pogroma ogorčene javnosti.

- Nikada nisam vidio sportaša koji se s takvim žarom bori za medalju i za Srbiju. To je zarazno. Došao sam do njega poslije meča protiv Del Potra. Znate li što je radio? Pilom je uništavao sve svoje rekete – rekao je nekad veliki srbijanski košarkaš nastavivši:

- Tako nešto ne čini čovjek kojeg ne zanima olimpijska medalja, kojeg ne zanima sportski uspjeh. Ja znam da si je Novak za ovu godinu kao glavne ciljeve postavio Roland Garros i Olimpijske igre.

- Kada me vidio, rekao mi je: "Vlade, oprosti mi!" Odgovorio sam mu da se nema što ispričavati, da je šampion i da će to zauvijek ostati - ispričao je Divac.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Slavonka52 28.08.2012.

    Bas mu nije islo.Bolje je bilo sa gluteinom,

  • CBC 23.08.2012.

    neke nauci gubiti,jer proslo je njegovo vrijeme :)

  • vladimirb 23.08.2012.

    Ma dokle su dokle su Vasi teniseri dogurali,naslađujete se ,a nema toga šta ne bi dali da imate barem jednog tenisera u TOP 10,a Srbija ima dva i to već duže vreme...hvala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare