To je to što me zanima!

Novak Đoković: Ne razmišljam o porazu, ali nisam nepobjediv

Iako ove godine još ne zna za poraz i premda je osvojio A. Open, Dubai, Indian Wells, Miami, Beograd, Madrid i Rim, Đoković je prilično skroman u najavi RG-a
Vidi originalni članak

Drugi Grand Slam turnir godine u nedjelju počinje na pariškoj zemlji, a drugog nositelja Đokovića u 1. kolu čeka Nizozemac Thiemo de Bakker.

- Nisam nepobjediv, nitko nije, premda sam u nevjerojatnom nizu. Već sam govorio posljednjih tjedana da ne razmišljam o tome kada će taj niz završiti jer bi to značilo da razmišljam o porazu. Uvijek pokušavam biti pozitivan. Idem od dvoboja do dvoboja i razmišljam samo o pobjedi u prvom predstojećem meču. Mislim da je to ispravan stav, a dosad se pokazalo da dobro funkcionira - izjavio je srpski tenisač.

Đoković je ove godine ostvario pobjede u svih 37 odigranih mečeva, a u slučaju plasmana u finale Roland Garrosa, vjerojatno će na prvom mjestu svjetske ljestvice zamijeniti Rafaela Nadala. No, Srbin se time ne želi opterećivati.

- Nemam nikakvih problema sa zdravljem, u odličnoj sam formi, vjerujem da bez problema mogu izaći na teren i odigrati pet setova - zaključio je Đoković uoči pariških izazova.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • areljano 21.05.2011.

    dobar je ovaj crnogorac novak ali nece osvojit RG nadal ce ga dobit!!!!!

  • obrad 21.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dusansk 21.05.2011.

    Nisi Nole ti nepobjediv, samo se taj lik još nije rodio.......ha-ha.....šalim se.......ajmo uzet taj famozni RG....

Komentiraj...
Vidi sve komentare