To je to što me zanima!

Novak Đoković protiv Rogera Federera za finale

Poznati su svi polufinalisti US Opena. Posljednji je mjesto izborio Novak Đoković pobjedom protiv Andyja Roddicka 6-2, 6-3, 3-6, 7-6(5)
Vidi originalni članak

Đokoviću su za drugu pobjedu protiv Roddicka u trećem međusobnom meču bila potrebna dva sata i 34 minute igre. Srpski je tenisač imao više izravnih poena od Roddicka (53-44), kao i manje neprisiljenih pogrešaka (28-37), te se uspio oduprijeti i pritisku domaće publike koja je naravno navijala za Roddicka.
- Posljednja tri meča na turniru bila su izrazito teška za mene. Uspio sam preživjeti dva puta u četiri seta i jednom u pet. Sve više sazrijevam i znam točno što trebam odigrati u određenim trenucima. Sretan sam zbog ove pobjede jer je teško dobiti Roddicka na ovakvoj podlozi pred domaćim gledateljima - izjavio je Đoković, čiji će sljedeći protivnik biti Roger Federer.
Prošle godine ova dva tenisača susrela su se u finalu i tada je slavio Federer rezultatom 7-6(4), 7-6(2), 6-4 . Ako Đoković pobijedi Federera i kasnije osvoji turnir, prestići će ga na drugome mjestu ATP ljestvice.
- Federer je iskusan i zna točno kako treba igrati u ovakvim mečevima. Ja još nisam na njegovoj razini, ali mislim da, ako ću igrati svoj najbolji tenis, imam dobre šanse za pobjedu. Ipak, mislim da je on favorit u tom dvoboju - dodao je srpski tenisač.
Federer i Đoković dosad su se susretali osam puta i uspješniji je Švicarac sa šest pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • byzant 06.09.2008.

    Novak samo napred,pobjedi F(P)ederera!!!!

  • mercedes 05.09.2008.

    byzant cura mu ima slovenske korjene,i sta sad? ti valjda pomislia da kad ima ime Mirka da je odma srbijanka. FEDERER rasturi nolu

  • xaxaxa 05.09.2008.

    miki4321-svasta majka rodi...i zato ne treba da se ukine abortus...

Komentiraj...
Vidi sve komentare