To je to što me zanima!

Novak Đoković za naslov u Šangaju protiv Davidenka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U finalu teniskog Mastersa igrat će Srbin Novak Đoković, koji je pobijedio Simona, te Rus Nikolaj Davidenko, koji je izbacio Škota Andyja Murraya
Vidi originalni članak

Onog trenutka kad je izbacio Federera, mnogi su ga vidjeli kao pobjednika. No pao je na prvom pravom ispitu jer Nikolaj Davidenko danas to definitivno jest. Rus ovih dana igra najbolji tenis u karijeri, a kad je tako, onda ni Murray nema što tražiti. Dobio je prvi set 7-5, a nakon što je Škot poveo 2-1 u drugom setu, počinje “metla”. Pet gemova zaredom u kojima je Škot svako malo gledao u nebo i tražio pomoć jer pomoći si sam nije mogao. Na kraju 7-5, 6-2 za petog tenisača svijeta, od jučer vjerojatno i favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva. Bez obzira na to što to na papiru nije protiv trećeg tenisača svijeta, Đoković izgleda dovoljno ranjiv da bi ga Davidenko i te kako mogao pobijediti.
Srpski tenisač jučer je opasno visio, Simon je imao 1-0 u setovima, a Novak stalno vodio rasprave sa samim sobom. No početkom drugog seta Francuz je tražio pomoć fizioterapeuta, vrlo brzo nakon toga izgubio je servis, kasnije set, a potom ponovno svoj servis na početku odlučujućeg.
Ipak, kod vodstva 5-4 srpski tenisač gubi servis, ali kad se činilo da se Simon potpuno vratio u meč, opet je sve prosuo. Đoković ga je brejknuo i potom osvojio svoj servis za konačnih 4-6, 6-3, 7-5.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dell boy 15.11.2008.

    Admine, jesam vrjedjao nekog kad si mi izbrisao komentar???????????????????????????? Noleeeee careeeeeeeeeee

  • dusansk 15.11.2008.

    sad ili nikad...NOLE !!!

  • dell boy 15.11.2008.

    Dva pravoslavca se bore za titulu. Bas smo teniska vjera :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare