To je to što me zanima!

Novak otkrio dramu u obitelji: Moj otac je bio jako blizu smrti

Posljednjih šest mjeseci bilo je jako stresno razdoblje za cijelu obitelj, a posebno za mog oca koji je bio jako blizu smrti, otkrio je u razgovoru za USA Today Đoković
Vidi originalni članak

Najbolji tenisač svijeta posljednjih godina Novak Đoković u razgovoru za USA Today otkrio je dosad nepoznate detalje iz obiteljskog života. Američkim je medijima tako priznao da mu je krajem prošle godine umalo preminuo otac koji se borio s velikim problemima s kralježnicom. Srđan je, priča Novak, bio na rubu smrti.

- Posljednjih šest mjeseci bilo je jako stresno razdoblje za cijelu našu obitelj, a posebno za mog oca koji je bio jako blizu smrti. No uspio se izvući i pobijediti bolest zahvaljujući obitelji i svojoj mentalnoj snazi. Mislim da je presudna bila njegova želja za životom i vremenom provedenom s obitelji - rekao je najbolji svjetski tenisač prije svog prvog meča na ATP turnicu u Indian Wellsu.

Iako se to nije pretjerano vidjelo na njegovim igrama, Đoković kaže kako su ti problemi utjecali i na njegov tenis.

- Očeva bolest oduzela mi je mnogo energije i u profesionalnoj karijeri - priča Novak.

Iako nije želio otkriti o kakvoj se točno bolesti radi, mediji doznaju da je imalo veze s kralježnicom, a Srđan je krajem prošle godine dva mjeseca bio u bolnici te još jedan mjesec u rehabilitacijskom centru. Sada može hodati, no još nije potpuno izliječen.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • rijeka36 13.03.2013.

    Djole je trenutno najbolji tenisac svijeta to mu se mora priznat, " Barba " Roger F. je vec niza kategorija ! ! ! Bog

  • WOMANIZER 11.03.2013.

    vrhunski igrač, a vjerojatno je to i utjecalo malo na njega!

  • siva beretka 11.03.2013.

    Cenim vise Novaka nego Srdjana ali svakako im obojici zelim dug i zdrav zivot. I naravno, uz sve probleme sa rodititeljima prevazici pritisak, igrati i pobedjivati je odlika samo vrhunskih sportista! Bez obzira sto je nas svakako treba biti uzor svima kako se treba ponasati cak i kada ti slava i novac promene zivot iz korena. Long live Novak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare