To je to što me zanima!

Novaka Đokovića u Beogradu je dočekalo oko 100.000 ljudi

Nakon što je sletio na beogradski aerodrom Nikola Tesla, 24-godišnji je tenisač skupa s članovima obitelji u otvorenom autobusu krenuo u obilazak Beograda
Vidi originalni članak

Stotinjak tisuća oduševljenih obožavatelja dočekalo je u ponedjeljak navečer oko 21 sat i 15 minuta srbijanskog pobjednika u Wimbledonu, Novaka Đokovića, pred zgradom beogradske Narodne skupštine...

Nakon što je sletio na beogradski aerodrom Nikola Tesla, 24-godišnji je tenisač skupa s članovima obitelji u otvorenom autobusu krenuo u obilazak beogradskih ulica.

- Drago mi je što sam stigao u domovinu da bih svoj najveći uspjeh proslavio sa svojim narodom – rekao je od ponedjeljka i službeno prvi tenisač svijeta, koji je u nedjeljnom finalu u All England Clubu nadigrao branitelja naslova Rafaela Nadala 3-1 u setovima.

- Ovo su najljepši dani u mojoj karijeri. Osjećaj je fenomenalan premda još uvijek nisam pronašao dovoljno vremena da sjednem i analiziram uspjeh koji sam napravio.

- S druge je strane terena u finalu stajao najveći mogući protivnik. Drago mi je što sam odigrao najbolje onda kad je bilo najpotrebnije.

Đoković na novčanici od 2000 dinara?

Beogradska Politika na naslovnoj je stranici u ponedjeljak objavila novčanicu s likom Novaka Đokovića preciziravši je na vrijednost od 2011 dinara...

Više nego jasna iluzija na trijumf u Wimbledonu srbijanskog tenisača, kao i cijelu njegovu fantastičnu 2011. godinu, u kojoj je na omjeru od 48 pobjeda i samo jednog poraza, ubrzo je postala golemi internetski hit.

Na Facebooku su Đokovićevi navijači i štovatelji ubrzo pokrenuli grupu pozvavši sve zainteresirane da se priključe inicijativi koja bi trebala završiti zahtjevom da Narodna banka Srbije izda novčanicu od 2000 dinara s Đokovićevim likom.

Osim Đokovića u prvom planu, grafički prijedlog novčanice također sadrži udaljeni pogled na glavni teren All England Cluba, a njome dominira nijansa zelene boje, identična onoj vimbldonske trave.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • SasaPopovic 06.07.2011.

    pazi sad ovo tap 011 novak djokovic prvi tenis sveta osvajac vimboldona bacanje komentara na hrvatskom portalu JUGOSLAVIJA --Neprocenjljivo !!!!!!!!!! pa po ceo dan gledam na rtsu jadranku kosor i onog sedog sa naocarama, toni cetinski 2 x za 2 dana puni arenu u sred beograda ljudi bre iskulirajte se koj vam je q... MI SMO BRE NASI !!! svidelo vam se to ili ne.... meni se dja. :*

  • seagull 05.07.2011.

    Srdacan pozdrav svima iz sinoc karnevalskog Beorada. Cesto sam u Splitu i drago mi je da je atmosfera na 24h.hr zaista sjajna. Nikada ne komentarisem ni u Srbiji, jer moderatori svojim "radom" doprinose da se budale galeko cuju. Sve pohvale za moderatora koji ovo vodi, a znate i same "budale ne treba saditi, same nicu". Ne obazirimo se na slurade komentare.

  • redondo 44 05.07.2011.

    Kocho baš me zanima koliko ti godina imaš i koji vrag ti sad nama držiš predavanje o pravoslavstu tu nama na hr portalima odi na srpske portale i tamo se fazoniši jadniče jedan

Komentiraj...
Vidi sve komentare