To je to što me zanima!

Novaku Đokoviću Masters i čak 1,34 milijuna dolara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Srpski tenisač je u finalu Masters Cupa pobijedio Nikolaja Davidenka 6-1, 7-5 i sezonu s četiri titule završio sa omjerom 61-16
Vidi originalni članak

Nikolaj Davidenko igrao je sjajan turnir i nakon pobjede nad Andyjem Murrayjem u polufinalu nadao se da će imati realne šanse da protiv Đokovića stigne do jednog od najvećih uspjeha u karijeri u finalu završnog turnira sezone, Masters Cupu. No protiv fenomenalnog Noleta bio je samo - promatrač.
U prvih pet gemova osvojio je samo pet poena, nije se ni 'okrenuo oko sebe', a već je gubio 5-0 u prvom setu. U drugom je pružio nešto jači otpor, čak je i oduzeo Đokoviću servis za meč, no ni to mu nije pomoglo. Nole je na meč loptu opalio sjajan servis, Rus je retern zabio u mrežu, Đoković je pao na koljena od sreće. Prošle godine na debitantskom nastupu u Šangaju nikome nije uzeo niti set. Kada su mnogi mislili kako je u posljednje vrijeme njegova igra pala, Novak je dokazao da je još uvijek tu, u vrhu. Tenis koji je igrao protiv Davidenka bio je gotovo savršen.
Za drugoplasiranim Rogerom Federerom sada zaostaje samo deset bodova. Za titulu je dobio i 1,34 milijuna dolara, sezonu je završio s četiri titule i omjerom 61-16.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • byzant 17.11.2008.

    Bravo Nole!!!!!

  • Black Crowes 17.11.2008.

    Bravo majsotoreee!! NoDjoke

  • BravoHGT 16.11.2008.

    nole care n1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare