To je to što me zanima!

Nove nevolje: Direktor Bayerna greškom je pucao sebi u šaku...

Dreesen je prevezen u bolnicu gdje je operiran, šaka je spašena, no još uvijek postoji opasnost da izgubi poneki prst. Pokušao je namjestiti pušku na rame, ali zaboravio je da je bila otkočena
Vidi originalni članak

Nisu ovo dani koje će u Bayernu pamtiti po dobrome, a još su gori postali za financijskog direktora kluba Jana Christiana Dreesena u petak. Naime, on se s prijateljima uputio u Austriju u lov, u kojem si je puškom propucao vlastitu šaku.

Pokušao je namjestiti pušku na rame, no ona je bila još otkočena te je opalila i pogodila u šaku. Dreesen je prevezen u bolnicu gdje je operiran, šaka je spašena, no još uvijek postoji opasnost da izgubi poneki prst.

Bayern je proteklih dana u rasulu. Nakon visokog poraza od PSG-a u Ligi prvaka ekspresno je otkaz dobio Carlo Ancelotti. Poziciju privremenog trenera do imenovanja Talijanova nasljednika preuzet će bivši igrač Bavaraca Willy Sagnol.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Zoka Kazo 30.09.2017.

    tako i treba..idete da ubijate zivotinje po sumama da bi zadovoljili neke svoje potrebe..cemu to? trebaju vas vukovi tamo pojesti da vidite kako ide...

  • jo2hn8ny 30.09.2017.

    Razumio bih da si je s pištoljem propucao ruku, ali puškom, za to moraš biti nadaren do bola.

  • 30.09.2017.

    Ali ste pametni da ste pojeli pamet cijelom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare