To je to što me zanima!

Nove nevolje za Engleze: Zbog loma čeljusti otpao Gary Cahill

Engleski izbornik Roy Hodgson opet neće mirno spavati nakon što se na utakmici s Belgijom ozljedio Chelseajev igrač. Umjesto njegova pozvan je Liverpoolov M. Kelly
Vidi originalni članak

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Roy Hodgson u tjednu za nama zbog ozljeda je za Euro izgubio Garetha Barryja i Franka Lamparda, a sada im se zbog loma čeljusti priključio i Gary Cahill.

Iz Engleskog nogometnog saveza (FA) u nedjelju su potvrdili da Cahill zbog ozljede neće nastupiti na Europskom prvenstvu, a umjesto njega momčadi je naknadno priključen branič Liverpoola Martin Kelly.

Cahill je lom čeljusti zaradio u subotnjoj provjeri protiv Belgije na Wembleyu kada se teško sudario s vlastitim vratarom Joeom Hartom. Iako se izbornik nadao da će snimanje pokazati da se ne radi o frakturi, liječnički nalazi potvrdili su najcrnje slutnje. Branič Chelseaja slomio je čeljust i ne može putovati u Ukrajinu i Poljsku.

Jedina dobra vijest za Hodgsona je stanje Johna Terryja koji je u pobjedi protiv Belgijanaca (1-0) "osjetio" zadnju ložu. Liječnici reprezentacije ustanovili su da se radi o manjem problemu i da će Terry biti spreman za Euro.

- Garry Cahill je povučen s popisa reprezentativaca za nastup na Euru zbog ozljede koju je zadobio na pripremnoj utakmici protiv Belgije. Branič Chelseaja ima slomljenu čeljust, a umjesto njega je pozvan obrambeni igrač Liverpoola Martin Kelly. Ova zamjena već je potvrđena kod UEFA-e. Kelly je proteklog tjedna trenirao s reprezentativcima i putovao s njima na utakmicu u Norvešku. Jutarnji pregledi Johna Terryja pokazali su da on već od sutra može trenirati s momčadi - stoji u priopćenju FA-a.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • smart-rma-girl 03.06.2012.

    engleska je gotova,,nema cahilla,barrya i lamparda koji su ključni igrači........a nikad mi neće biti jasan hodgsonov izbor da ne pozove ferdinanda,koji je taj hodgson kreten

  • ahead for deleting bit 03.06.2012.

    Ovi samo još nisu zvali Daglisha u reprezentaciju jer je Škot ali će ga onaj ko bude trenirao Olimpijsku reprezentaciju Velike Britanije zvat na Olimpijadu

  • Notorious Nike 03.06.2012.

    jos ce na kraju englezi osvojit euro...radi ovih pehova ce im se vratit

Komentiraj...
Vidi sve komentare