To je to što me zanima!

Nove promjene: Lokomotiva i Dinamo zamijenili domaćinstvo

Zamjena domaćinstva odrađena je na zahtjev Lokomotive, pa će 'modri' u utorak dočekati 'lokose' u Maksimiru, a onda u 31. kolu gostovati u Kranjčevićevoj ulici. Razlog odgode? Snijeg...
Vidi originalni članak

Dinamo i Lokomotiva zamijenili su domaćinstvo, pa će se u utorak 23. siječnja prvenstveni dvoboj dva zagrebačka prvoligaša odigrati u - Maksimiru! Lokomotiva će tek u dvoboju 31. kola ugostiti "modre" na svom travnjaku...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaši Sergeja Jakirovića trebali su u prvoj utakmici proljetnog dijela sezone gostovati kod Lokomotive, ali na zahtjev prvoligaša s Kajzerice taj će se dvoboj prebaciti na Maksimir.

Razlog? Kako neslužbeno saznajemo snijeg koji je zapao tijekom današnjeg dana u glavnom gradu, pa će uvjeti za normalno odigravanje utakmice puno bolji biti u Maksimiru.

Nije to prvi slučaj zamjene domaćinstva u nastavku prvenstva, za isti slučaj dogovorili su se Rudeš i Osijek. Rudešani će tako 27. siječnja u 20. kolu gostovati na osječkoj Opus Areni, a onda će tek u 27. kolu dočekati Osječane u Kranjčevićevoj ulici.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Daimos 20.01.2024.

    Nema kraja kmečavcima mitomanima. Treba pripremiti teren za još jednu fritulju.

  • slavonac493 19.01.2024.

    Zlo hrvatskog nogometa .

  • Vladovladić_2 19.01.2024.

    Dogovorili brzo zamjenu, vjerojatno su dogovorili i rezultat, ali džaba krečili ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare