To je to što me zanima!

Nove Realove muke: Modrić ubacio, Carvajal srušio Alaves

U 69. minuti Luka Modrić je s desne strane ubacio sjajnu loptu na drugu stativu gdje je bio Isco. Španjolac je pogodio stativu, a lopta se odbila do Carvajala koji je samo gurnuo loptu u praznu mrežu za pobjedu...
Vidi originalni članak

Nakon propuštene pobjede protiv PSG-a, nogometaši Real Madridaq uspjeli su se oporaviti i nastavili su s pobjedama u La Ligi. Početak sezone nije bio baš bajan za njih, ali momčad Zinedinea Zidanea igra sve bolje i bolje. Madriđani su u 15. kolu pobijedili Alaves u gostima 2-1, a Luka Modrić odradio je 80 minuta nakon čega ga je zamijenio Valverde.

Real je poveo u 52. minuti nakon što je Toni Kroos poslao perfektnu loptu pred gol domaćina, a njihovu neopreznost i uspavanost iskoristio je Sergio Ramos koji je laganim trzajem glavom poslao loptu u desni golmanov kut. No samo 13 minuta poslije Sergio Ramos skrivio je penal, a siguran je bio Perez. Ali to nije šokiralo Luku Modrića i društvo.

U 69. minuti Luka Modrić je s desne strane ubacio sjajnu loptu na drugu stativu gdje je bio Isco. Španjolac je pogodio stativu, a lopta se odbila do Carvajala koji je samo gurnuo loptu u praznu mrežu i osigurao svojoj momčadi tri boda. 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • unknown7 30.11.2019.

    Cuj ovaj naslov, ko da su izgubili, sta je novinarcici, Real trn u oku?

  • Katalonski lopovi 30.11.2019.

    Dajte uefalonu da se momci igraju !!!

  • edo0308 30.11.2019.

    Za igrače je ovo bila strašno iscrpljujuća tekma. Kiša nije prestajala tijekom cijele tekme. Mislio sam da će to ići na ruku Alavesa jer su tehnički inferiorniji a Real zna biti mekan, međutim ovu tekmu realovci su se borili kao lavovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare