To je to što me zanima!

Novi Amerikanac u Ciboni: Pod Toranj je stigao Shane Gibson

Shane Gibson novi je igrač Cibone, objavio je prvak Hrvatske u subotu na službenim stranicama. Trener Ivan Velić kaže kako je o njemu čuo sve pozitivno i da će biti pravo pojačanje
Vidi originalni članak

Američki košarkaš Shane Gibson (29) novo je pojačanje Cibone, koja je s njime potpisala jednogodišnji ugovor, objavljeno je u subotu na internetskom portalu hrvatskog prvaka.

Shane Gibson, koji je visok 188 cm, može igrati na poziciji razigravača i beka šutera, a prošlu je sezonu igrao za njemački Telekom Bonn i ciparski klub AEK iz Larnace.

- Radi se o kvalitetnom igraču koji nam može pomoći. Dobili smo jako dobre preporuke i nadam se da će se uklopiti u Cibonin sistem i biti pojačanje kakvo očekujemo - rekao je trener Cibone Ivan Velić i dodao:

- Čuo sam o njemu sve pozitivno od ljudi kojima vjerujem tako da nam stiže jedan sjajan košarkaš.

Podsjetimo, Cibona je ovaj tjedan raskinula ugovor s Quincyjem Millerom (26), čovjekom s iskustvom NBA-a i Eurolige, nakon što su utvrdili da nije 100 posto spreman.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tejmatebra 25.08.2019.

    što mi reče kolega juče... ovaj je dobar igrač, vidi se po zubima... hahaha. kad nam je pojačanje s cipra, sve je jasno!

  • Jon_Snow 24.08.2019.

    Ako je igrao na Cipru, onda je pravo pojačanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare