To je to što me zanima!

Novi autogol Gojkovića: Cibalia drugi put u nizu slavila u Puli...

Druga pobjeda u nizu za Cibaliju u HNL-u... Nakon lošeg starta Vinkovčanima je napokon svanulo - ali kod Istre 1961 koja je u još većim problemima jer i dalje ne zna za pobjedu
Vidi originalni članak

Nije Cibalia slavila protiv Istre 1961 dvaput zaredom u gostima od 2006., ali ovaj put to joj je uspjelo nakon što su pobijedili 1-0 u prvoj utakmici šestog kola HT Prve lige. Igralo se tvrdo, Istra je bila nešto bolja momčad, ali gosti su odnijeli pobjedu.

Odlučujući trenutak dogodio se u 26. minuti kada je Štrkalj na sredini terena odlično pronašao Kordića na desnoj strani, a on prošao pored Čuljka i uputio prizemni centaršut na kojeg je reagirao Renato Gojković i gurnuo loptu u vlastitu mrežu. To mu je već drugi autogol ove sezone.

>>> Gol pogledajte OVDJE.

Istri je to bio četvrti poraz sezone i nalazi se na pretposljednjem mjestu s dva boda, dok je Cibalia ostvarila drugu pobjedu sezone i preskočila Lokomotivu na sedmoj poziciji. Neće biti lako niti jednima niti drugima sljedeći vikend jer Cibalia doma dočekuje Osijek, a Istra ide na Poljud protiv Hajduka.

Pred 800 gledatelja na stadionu Aldo Drosina u Puli sudio je Ivan Bebek iz Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MateCro 19.08.2017.

    Vratite nam Hrvatski Dragovoljac i Varteks

  • M.BOCWANNA 19.08.2017.

    Drago mi je zbog NK Cibalije, (injekcija motiviranosti nakon isplacenih placa)..surova stvar.je to da mogu donekle parirati ovima sa samog dna tablice ...za sve drugo treba pojacanja...a ona trebaju para..a para nema..Kako god da bude Sretno 🦂

  • alcapone123 19.08.2017.

    Ova istra je sve lošija,ne vidim nikakav napredak kod istre,mislim da oni igraju tako,reda radi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare