To je to što me zanima!

Novi cov-idiot: Kean kući doveo plesačice, party trajao satima

Nekoliko modela plesalo je u krilu i trljalo se o muškarce u Keanovom apartmanu, a to je i snimljeno te poslano u privatnu Snapchat grupu. Korona party trajao je do ranih jutarnjih sati
Vidi originalni članak

Nakon braniča Manchestera Cityja Kylea Walkera engleski nogomet trese afera još jednog 'cov-idiota'. Ovaj put radi se o Moiseu Keanu, napadaču Evertona.

KYLE WALKER Zvijezda Cityja ispričala se za orgije, ali čeka je teška kazna

Mladi Kean, kojemu je tek 20 godina, organizirao je kod kuće proslavu usprkos strogim pravilima o karanteni.

Nekoliko modela plesalo je u krilu i trljalo se o muškarce u Keanovom apartmanu, a to je i snimljeno te poslano u privatnu Snapchat grupu.

Ubrzo se oglasio i klub:

- Everton je užasnut ovim događajem u kojem je naš prvotimac ignorirao upute države i klupsku politiku vezano za korona virus - rekli su iz kluba, a javio se i izvor blizak Keanu:

- Moise i njegovi prijatelji očito nisu mislili da se pravila odnose na njih. Proslava je bila divlja i trajala do jutarnjih sati. Premijerligaške zvijezde dobivaju ogromne plaće i ne rade, to mora ljutiti ljude koji gube poslove ili im režu mizerne plaće. Zar nogometaši misle da su iznad pravila?

Idi na 24sata

Komentari 21

  • AntiMamic1 27.04.2020.

    Kako mozete nekoganazivati idiotom, vi koji nama brisete komentare zbog takvih rijeci jer su neprimjerene. Da mene u novinama nazovete idiotom ja bih vas tuzio. Sramotno ponasanje s vase strane i jako nekulturno.

  • RobertC 26.04.2020.

    Nek uziva u zivotu, a ne ovaj cirkus koni svi mi drugi moramo izvodit.

  • VAR777 26.04.2020.

    Juve je lagano zaradio 30 milja na prevari

Komentiraj...
Vidi sve komentare