To je to što me zanima!

Novi derbi već u srijedu: Napaljivanje tek počinje

Nakon derbija oba su se trenera žalila na veliki nedostatak agresivnosti. Kao da je riječ o nekoj ragbijaškoj, a ne nogometnoj utakmici
Vidi originalni članak

Hajduk će u Maksimiru u srijedu, u prvoj utakmici finala Kupa, nastupiti drastično oslabljen. Cernat je u derbiju teže ozlijeđen i kako trenutačno stoje stvari, neće ga biti u prvoj jedanaestorici. Isto je i s Andrićem, kojeg još muči koljeno, a jedina pozitivna vijest za Jarnija je da se u momčad vraća Sablić. Usprkos problemima, trener Jarni najavljuje povoljan rezultat:
- Nećemo ganjati rezultat, ali najmanje jedan gol moramo postići. Ključna je agresivnost, moramo je još više pojačati ako želimo ostvariti dobar rezultat - rekao je Jarni.
Zanimljivo je i da je trener Dinama Zvonimir Soldo nakon derbija pričao isključivo o agresivnosti, pa bi netko neupućen pomislio da se priča o ragbiju, a ne nogometu.
Kao da se doza agresivnosti sama po sebi ne podrazumijeva u nogometnoj utakmici.
- Nismo igrali agresivno, a u Kupu moramo biti puno agresivniji ako želimo bolje - rekao je Soldo.
Hajduk neće u karantenu, nego će momčad odraditi dva treninga na glavnom terenu u Poljudu, i to iza zatvorenih vrata. Valjda neće trenirati samo agresivnost...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare