To je to što me zanima!

Novi detalji ubojstva igrača: Htjeli su mu odsjeći genitalije

Daniel Correa je ubijen početkom studenog nakon rođendanske zabave Allane Brittes. Ubio ga je otac slavljenice nakon što ga je pronašao u krevetu sa suprugom. Igrač se prijateljima hvalio fotografijama iz kreveta
Vidi originalni članak

Pojavljuju se novi detalji stravičnog ubojstva brazilskog nogometaša Daniela Corree koji je početkom mjeseca pronađen u grmlju pored ceste, potpuno izmasakriran.

Correu je ubio biznismen Edson Brittes Junior nakon što ga je pronašao sa svojom suprugom Cristinom u krevetu. Edson je bio uvjeren da je bivši igrač htio silovati Cristianu, ali ga nije namjeravao ubiti nego samo kazniti kastriranjem. 

IZMASAKRIRAN JE Posljednje fotografije: Igrač u krevetu sa ženom svog ubojice

Potvrdila su to trojica svjedoka koja su mu i pomogla da Daniela odvede u automobil. David William, Eduardo Henrique Da Silva i Igor Kin tvrde da je ubojica nogometašu namjeravao odrezati genitalije i ostaviti da ga da visi naglavačke.

Međutim, sve se promijenilo nakon što je ugledao fotografije koje je ubijeni nogometaš slao svojim prijateljima na WhatsAppu, a na kojima je on u krevetu s Cristinom.

- Edison je otvorio prtljažnik automobila i iznenadno prerezao Danielov vrat - svjedočio je Da Silva, a prenosi Marca.

Trojica svjedoka su vidjela trenutak u kojemu je Daniel ubijen, ali i trenutak u kojemu su mu nakon ubojstva odsječene genitalije. Brittes je tražio od njih da mu pomognu riješiti se tijela, ali su oni to odbili. Stoga ga je sam odvezao i bacio u grmlje pokraj ceste.

Podsjetimo, tragedija se dogodila na proslavi 18. rođendana Allane Brittes, kćerke Edsona i Cristine. Ubijeni nogometaš je bio član Sao Paula, a imao je 24 godine.
 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • HanSolo 14.11.2018.

    A za sve seljake. Ljudi nisu monogamna bica..............tocka...

  • filip33 14.11.2018.

    Zasluženo

  • Zeratemesis 14.11.2018.

    ... te zene i daju i budu izj***ne i na kraju muz ubije lika, a ona ce sad dobiti sve njegove pare i biti slobodna ko pticica......... pa di tu ima logike :D ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare