To je to što me zanima!

Novi i drugačiji dizajn: Riječani su predstavili šareni treći dres

Novim rezervnim dresom, koji je Rijeka predstavila navijačima, dominiraju šarene boje na crnoj podlozi. Klub s Kvarnera odlučio se za potpuno drugačiji dizajn od prijašnjih
Vidi originalni članak

Rijeka je na društvenim mrežama objavila malu video najavu novog rezervnog dresa za sezonu 2021/22., a predstavljanje cijele garniture očekuje se uskoro. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podloga rezervnog dresa je crna preko koje dominiraju dugine boje te na vrhu poleđine dresa piše 1906. To je godina kada je klub osnovan, ali brojni navijači i dalje kao datum osnutka uzimaju 1946. godinu. 

Naime, prvoligaš s Rujevice prošle je godine na svojim službenim stranicama objavio promjenu te je kao novi datum osnivanja kluba zabilježen 25. studeni 1906. godine. 

Plavo-bijeli ovim su datumom na dresu htjeli naglasiti bogatu riječku nogometnu povijest, a šarene boje predstavljaju radikalnu razliku u dizajnu u odnosu na sve prijašnje rezervne garniture kluba s Kvarnera. 

Pretpostavlja se da je riječ o bojama Rijeke kroz povijest, ali više ćemo saznati na službenom predstavljanju. 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • Cattaro 17.08.2021.

    BRAVO!SVJETSKI DRES!

  • 17.08.2021.

    HAŠK 1903💪

  • noelsz 17.08.2021.

    Dres je povijest Rijeke i izgleda super, onaj tko ne razumije, njegov problem, pljuvača zatucanih rvatina uvijek će biti

Komentiraj...
Vidi sve komentare