To je to što me zanima!

Novi kiks Manchester Uniteda: Sunderland im otkinuo 2 boda

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici drugog kola Premiershipa Sunderland i Manchester United odigrali su na Stadionu svjetlosti neodlučeno (1-1). Vragovi su bez pobjede...
Vidi originalni članak

Nogometaši Sunderlanda produbili su rezultatsku krizu Manchester Uniteda. U utakmici drugog kola Premier lige 'crveni vragovi' s gostovanja na Stadionu svjetlosti odnijeli su tek bod odigravši 1-1.

United je sjajno krenuo u utakmicu i već u 16. minuti poveo preko Juana Mate. Španjolac je na drugoj stativi spremno dočekao ubacivanje Valencije nakon prodora i pospremio loptu u praznu mrežu za vodstvo gostiju.

No crveno-bijeli nisu se predavali i na isteku pola sata igre vratili su rezultat na početak. Iz kornera je nabacio Larsson, a na prvoj stativi najviši je bio Jack Rodwell pogodivši prvi kut za 1-1.

U drugom se poluvremenu očekivala invazija Uniteda na gol domaćina, no izostala je. Statistika otkriva kako je remi najpravedniji rezultat jer je Sunderland imao tek jedan udarac više prema vratima od gostiju (11-10), a jednako su precizni bili i u udarcima u okvir (3-3).

Idi na 24sata

Komentari 112

  • lolito 25.08.2014.

    jel ko vidio da je onaj padavicar young opet pokusao isfolirat penal......sve vise zutih pusi...hahahaha

  • zdraviRazum 24.08.2014.

    sutra je derbi i odlicna utakmica sa puno golova... ocekujem nerjeseno

  • 24.08.2014.

    Po meni bi Sunderland mogao biti crna mačka opet ove sezone. Na kraju prošle su proigrali, a momčad su samo nadogradili. A United, po meni, ne može u Engleskoj ligi igrat 3-5-2, teško je tu taktiku unijeti u engleski nogomet. Ali dobro, Van Gaal je vrhunski trener, ako mu se da vremena, posložit će on to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare