To je to što me zanima!

Novi kiks Uniteda: Gotov je niz pobjeda, 'vragove' srušio King

Nastavljaju se muke Manchester Uniteda. Nakon pobjeda na gostovanjima protiv Partizana, Norwicha i Chelseaja, 'crvene vragove' na zemlju je spustio Bournemouth
Vidi originalni članak

Bournemouth je u 11. kolu engleskog Premiershipa srušio Manchester United te tako prekinuo niz 'crvenih vragova' od tri pobjede u svim natjecanjima.

Imali su igrači Olea Gunnara Solskjaera svojih prilika, čak 13 udaraca uputili su na gol, no samo su tri išla u sami okvir, a sve promašaje naplatio im je Joshua King u završnici prvog poluvremena. U 45. minuti primio je loptu s desne strane, i pravom majstorijom prevario svog čuvara i lakoćom matirao Davida de Geu.

Ovime se nastavljaju Unitedovi problemi u prvenstvu, a upravo je Bournemouth jedna od čak sedam momčadi koje se nalaze ispred diva iz Manchestera. Peto mjesto koje vodi u Europu udaljeno je tek tri boda, no isto tako Arsenal ima i utakmicu manje, kao i svi klubovi s prvih pet pozicija.

United će u sljedećem kolu imati malo lakši zadatak. Na Old Trafford im stiže momčad iz donje polovice tablice, Brighton.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 02.11.2019.

    Pustajte posmrtni marš za Niku kovača u bajern brukaaa 4/1

  • 02.11.2019.

    Halooo gospodo novinari bajern sa nikom kovancem pusi 4/1

  • 02.11.2019.

    Dobro too all sto bajern pusi 4/1 pa ajmo malo da hvalimo Niku kovača I ostale naše #zvijezdice# u bajern

Komentiraj...
Vidi sve komentare