To je to što me zanima!

Novi pokušaj: Chelsea nudi 30 milijuna eura za Luku...

Navodno je sve spremno za pokušaj dovođenja Modrića na Stamford Bridge, a Chelsea će svome gradskom rivalu ponuditi 30 milijuna eura odštete
Vidi originalni članak

Luka Modrić i dalje je svakodnevna tema engleskih medija. Daily Mail u nedjelju tvrdi da su predstavnici hrvatskog nogometaša ovaj tjedan u Londonu razgovarali s čelnicima Tottenhama. Tema je bila Modrićeva budućnost na White Hart Laneu, a u svjetlu ponude koju je, navodi Daily Mail, Chelsea pripremio za 24-godišnjeg veznjaka.
Navodno je sve spremno za pokušaj dovođenja Modrića na Stamford Bridge, a Chelsea će svome gradskom rivalu ponuditi 26 milijuna funti (oko 30 milijuna eura) odštete.
Menadžer engleskog prvaka Carlo Ancelotti i sportski direktor Frank Arnesen dogovorili su se da će klub osvježiti s mlađim snagama, prijeko potrebnima ukoliko se žele zadržati na engleskome tronu, ali i napasti europski vrh. I vlasnik kluba Roman Abramovič je spreman napraviti sve za osvajanje Lige prvaka i u tu će se svrhu, piše Daily Mail, upustiti u borbu s Manchester Cityjem za Liverpoolova napadača Fernanda Torresa, a odmah do Španjolca na listi želja je i Luka Modrić.
"Menadžer Spursa Harry Redknapp će uskoro vjerojatno primiti poziv od kojeg strahuje - onaj Chelseaja vezan uz Modrića", zaključuje Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dinamo 23.05.2010.

    luka cijeli zagreb je ponosan na tebe odi u chelsea i napravi si karijeru kakvu nisu imali ni šuker ni boban neka ti je sva sreća ovog svijeta.BBB DUBRAVA

  • nix_zgd 23.05.2010.

    evo primjera kako i iz naše jadne lige možeš postati netko i nešto.. odi u najbolji klub u koji možeš otić, kakva legenda tottenhema? pa neće nikad ništa osvojit s njima. odi si napravit ime!

  • Visca_Barca 23.05.2010.

    ja mislim da mu je najbolje ostat u tottenhamu do kraja karijere i prometnut se u legendu white hart linea. jedina opcija odlaska je ponuda reala, barcelone, chelsea, manua, il intera, i to ne za manje od 35, 40 milijuna odstete, a godisnja placa min 8 milja! u tottenhamu se afirmiro u jednog od najboljih playmakera premier lige, ma i svijeta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare