To je to što me zanima!

Novi poraz čarobnjaka: Roger Federer izgubio od Brandsa!

Meč 2. kola trajao je samo 66 minuta, a 55. tenisač svijeta je pobijedio 6-3, 6-4. Ove godine osvojio je jedan jedini turnir i čini se kako polako njegova era završava
Vidi originalni članak

U Wimbledonu ga je pobijedio Stakhovski u 2. kolu, a prošli tjedan u polufinalu Hamburga 65. igrač svijeta Delbonis. Roger Federer danas je opet šokirao teniski svijet, svladao ga je Daniel Brands na turniru u Gstaadu.

Meč 2. kola trajao je samo 66 minuta, a 55. tenisač svijeta je pobijedio 6-3, 6-4. Po jedan break u svakom setu bio je dovoljan da Švicarac napusti teren pognute glave pred svojim sugrađanima.

Ove godine osvojio je jedan jedini turnir i čini se kako polako njegova era dolazi kraju. Uskoro će navršiti 32 godine, a gotovo nitko u 4. desetljeću nije igrao dovoljno dobro da bi bio na vrhu...

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Bandolero_1 26.07.2013.

    Federer je tata i Djokovicu i Nadalu,a bome i onom Murray-u.Ovo nije kraj,jos cemo mi gledati kako on dize trofejpa svako ima svoje lose momente.Sjetite se Nadala prosle godine,ko bi rekao da ce se ovako vratiti i praviti vratolomije ove godine,s obzirom da su prognozirali kako nece uzeti reket u ruke do 2014. Roger that!

  • korisnicko ime je zauzeto 26.07.2013.

    penzić...

  • Zvecko_1 25.07.2013.

    Put putuje moj jaran putujem i ja ...... odlazi, odlazi ruse te svi u mom srcu bolna praznina . Gotov je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare