To je to što me zanima!

Novi poraz: Cedevita izgubila i u drugom nastupu u Euroligi...

Cedevita je u svom drugom nastupu u Euroligi pretpjela drugi poraz. Repešina je momčad izgubila u Francuskoj od Limogesa 71-60. Sad im u Zagreb stiže CSKA
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite izgubili su u 2. kolu Eurolige u skupini B od francuskog Limogesa 71-60 (24-16, 17-15, 17-14, 13-15). Cedeviti je to drugi poraz u Euroligi, nakon što je u prvom kolu izgubila od Unicaje.

Limoges je u prvoj četvrtini serijom 14-0 otišao na veću prednost i Cedevita se od toga nije oporavila. Vodili su Francuzi 22-8, Cedevita je početkom druge četvrtine došla na tri koša zaostatka, ali više od toga nisu mogli. Na kraju drugi poraz u dvije utakmice u Euroligi. 

Najbolji kod Cedevite bio je Luka Babić s 14 koševa. Cedevita sljedeću utakmicu igra protiv CSKA iz Moskve.

Euroliga, 2. kolo:

  • Limoges - Cedevita 71-60
Idi na 24sata

Komentari 6

  • gospon fulir 25.10.2014.

    Baš mi je drago kaj gube, nakon Nurkićevih lanjskih provokacija s Partizanom kontra Cibone, pa Delašovo defiliranje s hajdukovim šalom i na kraju Nurkić sa Zadrovim. I sad bi oni podršku Zagrepčana? Ma nemoj? Dao Bog da izgubili sve tekme u Euroligi i ABA ligi. Zagreb voli samo CIBONU.!

  • neymar011 24.10.2014.

    jednastavno nisu napravili momčad za euroligu,a ne znam zas jer imaju para, ako žele ostvariti koju pobjedu morat će dopeljati dva ili tri amera jednog na playmakera jednog na šutersku poziciju i jednog na četvorku

Komentiraj...
Vidi sve komentare