To je to što me zanima!

Novi poraz vaterpolistica, -11 od Francuskinja u Beogradu

Nakon poraza od Španjolske (3-29), Srbije (4-8) i Italije (2-31), Hrvatice su očekivano izgubile od Francuskinja. Hrvatska je u četvrtoj utakmici stradala 14-3
Vidi originalni članak

Hrvatska ženska vaterpolo reprezentacija izgubila je i četvrtu utakmicu na Europskom prvenstvu u Beogradu, a bolje od naših vaterpolistica bile su Francuskinje s 14-3 (5-1, 3-1,  3-0, 3-1). 

Nakon poraza od Španjolske (3-29), Srbije (4-8) i Italije (2-31), Hrvatice su očekivano izgubile od Francuskinja, ali su ostavile puno bolji dojam negoli u dvoboju s Talijankama, kada su doživjele rekordni poraz.

Pogotke su za Hrvatsku postigle Ana Marija Brnas (2) i Tereza Balić (1), dok je kod Francuskinja najučinkovitija bila Lea Bachellier s četiri gola.

Hrvatsku još čeka ogled s Nijemicama 19. siječnja u 12.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 1955 17.01.2016.

    Pericu Bukića i pola njegove familije odmah doma stjerati. Dobro da nije poveo punicu i baku da igraju za ženske. Možda bi bolje prolazili. Sramota......................................... !

  • krabat 17.01.2016.

    Nikako ne bih htio biti negativan.Volio bih znati po kojem su kljucu ove djevojke izabarane da nas predstavljaju(plivacki i loptacki).Njihovi su nastupi vise nego skromni,a plivanje i igra loptom i manje od toga.Ako bolje od ovoga nemamo,pa zar nam je bila potrebna ova blamaza?

  • Mlunko 17.01.2016.

    ja ne znam sta napadate djevojke, u spanjolskoj, francuskoj, italiji, itd. zene mogu zivjet od vaterpola, odnosno to je njima posao, dok kod nas ako se uhvate samo vaterpola zivjele bi gore od prosjaka... ne znam bas situaciju u zenskom vaterpolu, ali mi se cini da je ovo glavni razlog, jer kod nas je taj sport hobi, dok je kod drugih posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare