To je to što me zanima!

Novi poraz Žutog: Galatasaray lakoćom dobio Kayserispor

Od dolaska na klupu Kayserispora Robert Prosinečki pretrpio je i drugi poraz u turskoj Superligi. Na teškom gostovanju kod Galatasaraya stradali su s lakih 3-0
Vidi originalni članak

Iako je najavio stvaranje pobjedničke momčadi, Roberta Prosinečkog čeka vrlo težak zadatak u Kayserisporu, koji je pod vodstvom novog trenera doživio novo posrtanje.

Nakon domaćeg poraza od Istanbula BB Žuti se teško mogao nadati plijenu na gostovanju kod prvoplasirane momčadi, turskog velikana Galatasaraya kod kojeg je teško stradao s 3-0. Domaćini su pitanje pobjednika riješila u prvih 36 minuta kad su pala sva tri gola u režiji Buluta, Crisa i Yilmaza.

Drugim uzastopnim porazom Kayserispor je pao na pretposljednje 17. mjesto te je u zoni ispadanja iz lige sa samo dvije pobjede u devet kola. U sljedećem kolu Žuti ima direktan okršaj s davljenikom, 16-plasiranim Kardemir Karabukom na svojem terenu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Viktor Budaković 28.10.2012.

    Žuti dođi u reprezentaciju samo ako joj želiš loše, Bilić je za tebe gospodin trener.

  • studiram1 28.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cosanostra666 28.10.2012.

    žuti ....ostani u turskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare