To je to što me zanima!

Novi posrtaj Juvea: Dva gola Di Vaija za pobjedu Bologne

Nogometaši Bologne produbili su Juventusovu krizu nanijevši im četvrti domaći poraz. Marco Di Vaio je dvama golovima 'gurnuo' 'staru damu' na sedmo mjesto
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa nastavljaju s posrtanjima ove sezone u talijanskoj Seriji A, pa su tako sve dalje jednoj od prve četiri pozicije koje vode iduće sezone u Ligu prvaka. 

Čak štoviše, trenutačno nisu niti među šest klubova koji će izboriti izlazak u Europu. U prvoj utakmici 27. kola Serije A novi bolni udarac su im zadali nogometaši Bologne koji su pobijedili u Torinu 2-0. Učinio je to, praktički sam, 34-godišnji iskusni napadač Marco di Vaio koji je zabio oba pogotka, u 49. i 66. minuti. Time je Di Vaio došao do šesnaestog pogotka u sezoni, te je treći strijelac lige iza Cavanija (20), igrača Napolija i Di Natalea (18) iz Udinesea. Kratko vrijeme u bogatoj karijeri je Di Vaio proveo i u Juventusu.

Juventus je ovim upisao već četvrti domaći poraz u sezoni, dok je Bologna ostvarila tek treću gostujuću pobjedu. U nastavku sezone ovo je, pak, već treći put da je Juventus razočarao domaće navijače. Pobijedili su ih na Olimpicu u Torinu igrači Parme, Udinesea i sada Bologne.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • LuXuZnI 27.02.2011.

    del neria treba natirati, del piero na klupi pa slobodnjak s 20 m puca bonuci, lopta završila na trbinama...

  • Lil Tunechi 27.02.2011.

    baš mi je drago,juve mi je uz liverpool najgori eurospki klub i btw novinaru,3. mjesta vode u lp u talijanskoj ligi,ne 4. više ...

  • Juve_Fans_Adel_Taarabt 27.02.2011.

    Jedino ko zasluzuje nosit dres Juvea je Felipe Melo i Chiellini i jos neki pojdinci ovo ostalo sve 0.. nemoze Juve osvojit Scudetto s igracima poput Martineza, Grygere, De Ceglea,Pepea,Grossa, Iaquinte, Traorea, Matria njima treba neko zvucno ime al takva je politika kluba JADNA! iskreno se nadam boljim danima u Juventusu! Forza Juve!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare