To je to što me zanima!

Novi potecijalni kupac: I Roma želi dovesti Marija Mandžukića

U rimskom klubu se nadaju kako bi ključ za dovođenje hrvatskog reprezentativca trebao biti dolazak novog sponzora Nikea, koji bi osigurao transfer Mandžukića
Vidi originalni članak

Kako sezona sve više odmiče, svako malo novi klub pokazuje interes za Marija Mandžukića, a u ovom slučaju je još jedan s Apeninskog poluotoka. Prema pisanju talijanskog dnevnika Legga, nakon Juventusa, interes je pokazala i Roma. 

U rimskom klubu se nadaju kako bi ključ za dovođenje hrvatskog reprezentativca trebao biti dolazak novog sponzora Nikea, koji bi osigurao transfer.

Još je neizvjesno hoće li Mandžo uopće napustiti Bayern nakon dolaska Roberta Lewandowskog. Izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge rekao je jučer da Mario može slobodno ostati i potpisati novi ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Laku_noc_hrvatska 22.02.2014.

    Manđo,pici u arsenal...vjerujem da bi mu tamo bilo najbolje. Dobar,jak,stabilan klub...i sto je najvaznije,klub koji je ucestal u LP

  • ecolozzi 22.02.2014.

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, koja dosada i stjenica bi već izgorila, kad bude i šta bude konkretno onda nam javite.Hajde bok.

  • boki21 22.02.2014.

    dovest će oni osim lewandovskog i još nekoliko pojačanja.neki će i otići,a na manđi je da bira što je za njega najbolje.mislim da bi mu u romi bilo dobro i da bi igrao a to je najvažnije za igrača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare