To je to što me zanima!

Novi problemi u Liverpoolu: Downing uhićen zbog nasilja

Veznjak Liverpoola Stewart Downing u nedjelju ujutro je uhićen je zbog udaranja bivše djevojke u noćnom klubu. Priveden je i navijač 'redsa' zbog rasističkog napada
Vidi originalni članak

Nevolje po nogometni klub Liverpool nikako ne prestaju. Nakon što je Luis Suraez suspendiran na osam utakmica neigranja zbog rasističkog vrijeđanja Patricea Evre te nakon rasističkog ispada jednog navijača 'redsa' u FA Cupu, svojim ponašanjem 'proslavio' se i veznjak Stewart Downing.

Naime, Downing je uhićen u nedjelju ujutro zbog navodnog fizičkog nasrtaja na bivšu djevojku. Incident se dogodio u noćnom klubu blizu Middlesbrougha u kojem je nakon kratke svađe Downing udario svoju bivšu djevojku.

Prema neimenovanu izvoru, lokalni mediji pišu da se Downingu nije svidjelo nešto što je djevojka rekla jednom od njegovih prijatelja nakon čega je započela svađa u kojoj je došlo i do fizičkog obračuna. Kako je Downing nastavio biti agresivan nakon izbacivanja iz kluba, policija ga je privela u stanicu.

Navijača 'redsa'  uhitli zbog rasnih uvreda protivnika

Liverpool i Oldham Athletic igrali su u petak utakmicu FA Kupa. Gostujućeg nogometaša Toma Adeyemija navijači su vrijeđali da se umalo rasplakao, a uvrede je poslije prijavio sucu i policiji.

 Liverpool je policiji spremno ustupio sve snimke nadzornih kamera i u subotu su uhitili 20-godišnjaka pod sumnjom da je rasno vrijeđao Adeyemija. Mladić bi mogao biti prvi u povijesti koji je kažnjen zbog verbalnog delikta s tribine.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mario72 09.01.2012.

    Neka ju je i izmlatio što zalazi u klub gdje i on zalazi.

  • red_devils 09.01.2012.

    rasisti,nasilnici i razbojnici to su vam igrači livepoola a jos gori su im navijaci koji ih uporno brane a znaju da su im obozavani igraci krivi...samo naprijed to je odlika pravog navijaca uvijek na strani kluba al neka moralna granica valjda postoji

  • IvanŽidov 08.01.2012.

    Caroll, Suarez, Downing... Who is next?

Komentiraj...
Vidi sve komentare