To je to što me zanima!

Novi seks skandal za Michaela Phelpsa: Kim je otkrila detalje

Rekao mi je da popijem vode prije no što dođem, i mogla sam znati što ću mu morati raditi, ispričala je Petro o Phelpsu koji je na sebi imao žensko donje rublje
Vidi originalni članak

Jedan od najvećih plivača, ali i Olimpijaca svih vremena, Michael Phelps ponovno je u središtu skandala. Phelpsa je u neprilike ovaj put uvela punašna 36-godišnja Kim Petro iz New Yorka koja je ispričala kako je provela burnu noć sa slavnim plivačem. 

Petro je za The National Enquirer ispričala kako ju je Phelps kontaktirao u veljači 2013. i za 900 dolara ju 'dovukao' u hotel na Manhattanu. Plivač se naime javio na njen oglas na internetu

- Rekao mi je da popijem vode prije no što dođem, i mogla sam znati što ću mu morati raditi. Pušili smo malo 'trave' i bacili se na posao - ispričala je Petro o Phelpsu koji je, kako kaže, na sebi imao žensko donje rublje te tražio od nje da po njemu vrši malu nuždu. 

Phelps se nedavno zaručio s Nicole Johnson, bivšom kalifornijskom misicom, no nakon ove priče ostaje upitno hoće li zaruke i potrajati. 

Priču Kim Petro pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 22

  • slice rizer 20.03.2015.

    Michael prije ovoga nisam puno obračao pažnju na tebe,ali sad sad mogu reći da si KRALJ svaka ti čast i samo naprijed KRALJU blago ti se.

  • Babaluji x 20.03.2015.

    poznata osoba a mora platiti za sex , ma daj molim te bolje je sto puta biti sirotinja bar si nalaziš besplatan sex :)))

  • muni seferendi 19.03.2015.

    da li su bazeni gdje on pliva hladni

Komentiraj...
Vidi sve komentare