To je to što me zanima!

Novi skandal na Copi: Glavni sudac bio optužen za korupciju

Tobar je bio kažnjavan i zbog skandala s pokerom pa je tako u periodu između 2012. i 2013. godine bio suspendiran na osam mjeseci. U Argentini se pitaju kako je takav sudac dobio priliku suditi finale
Vidi originalni članak

Reprezentacija Brazila u finalu Copa Americe susrela se s Peruom, koji je na iznenađenje svih stigao do same završnice te odmjerio snage s domaćinom.

Brazilci su u vodstvo stigli preko Evertona u 15. minuti, a Peru je do izjednačenja stigao u 44. golom Guerrera s bijele točke. Radost 'gosta' nije dugo trajala jer je već u 45+3' bilo 2-1, a strijelac je bio Gabriel Jesus.

A ono što je vrlo zanimljivo u cijeloj priči je da je glavni sudac Roberto Tobar prije nekoliko godina bio optužen za korupciju.

To se nekako samoinicijativno nadopunjuje s onom pričom Lionela Messija kako je prvenstvo namješteno te kako Brazil mora osvojiti titulu.

Tobar je bio kažnjavan i zbog skandala s pokerom pa je tako u periodu između 2012. i 2013. godine bio suspendiran na osam mjeseci.

Sve to vrlo je sumnjivo i u Argentini se pitaju kako je jedan takav sudac dobio priliku suditi finale južnoameričkog prvenstva. Pogotovo nakon skandala zbog kojeg su 'gauchosi' ispali u polufinalu od Brazila.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 08.07.2019.

    Sudac kriv? Jel igrao hajduk?

  • jopet_1 08.07.2019.

    Sudac je bio nekako izgubljen, nasjeda na bacanja po terenu kod svakog kontakta, crveni jesusu nije trebao suditi, penal za Brazil isto

  • dadooo1 07.07.2019.

    Sudac nemoze bit gori!

Komentiraj...
Vidi sve komentare