To je to što me zanima!

Novi šok u borbi za naslov: Ozlijedio se i Fabricio Werdum

Imam ozljedu stopala i na treningu nisam mogao udarati već dva tjedna. Svejedno bi se borio s Cainom pošto sam i u prvoj borbi bio ozlijeđen, kaže Fabricio Werdum
Vidi originalni članak

Hrvatska javnost s oduševljenjem je dočekala vijest da se Cain Velasquez, prije revanša i borbe za naslov, ozlijedio, a da će ga zamijeniti hrvatski MMA borac Stipe Miočić. Sam Stipe je priliku objeručke prihvatio rekavši kako nije ni prestao trenirati te da je spreman uzeti titulu prvaka teške kategorije UFC-a.

No onda šok! Aktualni UFC prvak u teškoj kategoriji Fabricio Werdum obznanio je kako će se i on povući iz borbe.

- Već sam bio ozlijeđen - rekao je Werdum brazilskim novinarima u ponedjeljak.

- Imam ozljedu stopala i na treningu nisam mogao udarati već dva tjedna. Svejedno bi se borio s Cainom pošto sam i u prvoj borbi bio ozlijeđen, ali ozlijedio sam leđa u petak. Nije ovo ničija krivica, ozljede se događaju. Tako sam odlučio jer nisam sto posto spreman - rekao je Fabricio Werdum za MMA Fighting. 

Odluku je donio zajedno sa svojim timom, a odlučili su da ako se Cain neće boriti, neće ni Fabricio.

- Htio sam sakriti ozljedu kao što to i uvijek činim. Međutim, trebalo mi je dugo vremena da dođem ovdje gdje sam sad, da osvojim pojas i budem prvak. Sada moram razmišljati o svemu - zaključio je Brazilac dodavši kako će spreman biti kroz dva, tri mjeseca i da mu je svejedno hoće li mu protivnik biti Miočić ili Velasquez.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • termadulu 28.01.2016.

    ovo je još 1 DOKAZ da prvaci u UFC-u mogu biti samo oni borci koje podržava onaj ćelavac Dana vajt(jbga.ljut sam i ne znam sad kako se piše),Žao mi je što borac poput Stipe Miočića mora trpit takva s..nja..,kad već petljaju sa glupostima neka onda proglase Miočoća PRVAKOM!!

  • Vlad 26.01.2016.

    Tko sad koga izbjegava? Pa to kao da igraju šah.

  • 26.01.2016.

    ovaj Werdum glumi da je ozlijeđen, zna on što ga čeka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare