To je to što me zanima!

Nova tučnjava Torcide i BBB-a blizu Karlovca: Ima ozlijeđenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Blizu tunela Sveti Marko na autocesti A1 oko 13 sati sukobili su se pripadnici Torcide i Bad Blue Boysa. Pretrčavali su cestu i potukli se. Zaustavljen je promet
Vidi originalni članak

Kada Hajduk i Dinamo isti dan igraju u gostima, a isprepliću im se prometni putovi, navijački sukobi, najčešće dogovoreni, nisu rijetkost. Još se jedan dogodio danas u uvodu kup-utakmica "bilih" i "modrih" na autocesti A1 kod tunela Sveti Marko u blizini Karlovca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nešto iza 13 sati na autocesti A1 Rijeka-Zagreb stotinjak metara prije ulaza u tunel Sveti Marko u smjeru Zagreba Torcida i BBB-i presreli su se i tu je nastao sukob. Navodno su pretrčavali cestu kako bi se obračunali. Razbijene pivske boce, palice, krvave maramice rasute na obje trake autoceste ostaci su obračuna navijača.

- Sudjelovalo je oko 150 pripadnika Torcide i 80 Bad Blue Boysa. Nema privedenih - rekao nam je jedan od svjedoka.

Iako je policija nakon zaprimljene dojave o masovnoj tučnjavi vrlo brzo došla na mjesto sukoba tamo nisu zatekli nikoga od sudionika tučnjave jer su se do njihova dolaska već razbježali . Nitko od njih nije zatražio liječničku pomoć u karlovačkoj Općoj bolnici, potvrdili su u Hitnoj kirurškoj ambulanti.

- U 13:32 zaprimili smo dojavu o sukobu na autocesti Rijeka-Zagreb u smjeru Zagreba. Policija je izašla na teren, sve dodatne informacije objavit ćemo naknadno - rekli su nam iz PU karlovačke.

Idi na 24sata

Komentari 400

  • odlucni 13.02.2015.

    Citam komentar kakoje msmic huligan i kakoje zaradio desetke miliona na nas racun a ovi su kao uredu jer razbijsju sebi glavu al nevidim vase minuse na ovaj glupi komentar.Prvo ova djeca su necija djeca i stim se treba ozbiljno pozabavit a Mamic je spodoban covjek i kao takav odrzava Dinamo koji je dobio nagradu od UEFE za dobro poslovanje od 250 tisuca eura.Dakle klubu ne sebi odobno.A koliko ima neprijatelja jase cudim ds Dinamo nije vec i ugasen.Zato se cudim dinamovcima sto nezastite klub nego i sami bi ga unistili.Neznam sto zelite.Da unistite klub pa da utakmice gledamo u Mariboru

  • odlucni 13.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena.

  • kovica 12.02.2015.

    Za obje navijačke skupine treba otvoriti Goli otok i neka se tuku do istrebljenja. To nisu navijači, to je stoka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare