To je to što me zanima!

Novi trener Portsmoutha prijeti bivšem šefu Harryju

Tony Adams je odlučan u namjeri da zadrži sve svoje najbolje igrače, iako je Harry Redknapp izjavio da nekolicinu želi u svom Tottenhamu
Vidi originalni članak

Borit ću se s Harryjem ako želi bilo kojeg od mojih ključnih igrača. Činjenica da ih želi Redknapp, ali i još neki treneri, kompliment je za sve njih, ali moj je posao da ih zadržim u klubu, rekao je Tony Adams nakon što je u medije procurila informacija da će baš on naslijediti Harryja Redknappa na klupi Portsmoutha. Bivši stoper Arsenala bio je prvi Redknappov suradnik u Pompeyu i od njega je puno toga naučio. Kako se čini, Adams se ponaša kao Redknapp i kada je riječ o prodaji igrača.
- Razgovarao sam s igračima i nitko od njih nije izrazio želju da ode. No ako itko želi otići, pustit ću ga. Želim u momčadi imati samo igrače koji žele ovdje igrati. Za svakoga tko ne želi dugoročno nije dobro zadržavati ga ovdje - kaže Adams.
Iako je nekolicina klubova izrazila želju da dovede igrače koji su nositelji Portsmouthove igre, Harry Redknapp je najozbiljniji. Sam je gradio tu momčad, dovodio igrače po svom ukusu i sada ih želi povući za sobom.
- Eh, da mi je Jermaine Defoe... - uzdahnuo je Redknapp čim je sjeo na klupu Spursa. No nije Defoe njegova jedina želja. Navodno je zainteresiran i za Petera Croucha, Lassanu Diarru, Heidura Hreidarssona, ali i Niku Kranjčara.
- Treba mi još jedan pravi vezni igrač - Redknappova je ocjena stanja u njegovoj novoj momčadi. Mnogi tog veznjaka vide baš u Kranjčaru, no čini se da pregovori s Adamsom neće biti laki...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare